Scandic storsatsar på Regnbågsfestivalen Malmö Pride - | Konferensvärlden
Nyheter > Scandic storsatsar på Regnbågsfestivalen Malmö Pride

Scandic storsatsar på Regnbågsfestivalen Malmö Pride

Den 3-9:e augusti går Regnbågsfestivalen Malmö Pride av stapeln och på Scandic pågår nu febrila förberedelser. Scandic Triangeln står i huvudfokus som det officiella Pride House där festivalveckans alla seminarier och andra events som drop-in-vigslar ska äga rum.

21 maj 2015,

Scandic Triangeln inledde samarbetet med RFSL Malmö tidigare i år när samtliga i hotellets personal genomgick en utbildning i HBTQ-frågor.

Efter utbildningen laddar nu Scandic Triangeln och alla medarbetare för att bli mötesplatsen för alla seminarier och events under festivalen. I samband med den officiella kick-offen på hotellet var det även premiär för den officiella Pride-champagnen Love & Bubbles som nu är en del av utbudet.

– Det är viktigt för oss att alla ska känna sig välkomna till Scandic och genom att investera i att utbilda vår personal kan vi nu ge våra gäster ännu bättre service. Möten ligger oss väldigt varmt om hjärtat här på Scandic Triangeln och att få vara en officiell mötesplats som Pride House är mycket hedrande, säger hotelldirektör Helene Arvidsson, Scandic Triangeln.

– Jag är väldigt glad för att Scandic och i synnerhet Scandic Triangeln satsar så stort på Regnsbågsfestivalen i Malmö. De går in som mer än en sponsor och bidrar med många saker som kommer att komma festivaldeltagarna till del, säger Filip Filipek, Festivalgeneral på Regnbågsfestivalen Malmö Pride.

Även Malmös andra Scandichotell kommer att göra aktiviteter inför och under festivalen. Dessutom kommer även personalen på Scandics alla hotell i Malmö och Lund också genomgå utbildningen som ges av RFSL. Det gör Scandic till den enda hotellkedja i Malmö och Lund där samtliga hotell har genomgått denna utbildning. Utbildningen kommer att starta i juni och vara genomförd i höst.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.