Scandics branschledande lojalitetsprogram slår nya rekord med 1,5 miljoner medlemmar - | Konferensvärlden
Nyheter > Scandics branschledande lojalitetsprogram slår nya rekord med 1,5 miljoner medlemmar

Scandics branschledande lojalitetsprogram slår nya rekord med 1,5 miljoner medlemmar

Scandics lojalitetsprogram, som redan idag är Nordens största och mest omtyckta lojalitetsprogram inom hotellbranschen, har nu fått sin 1,5 miljonte medlem. Jubileums-medlemmen, som bland annat kommer att premieras med en hotellnatt i det mobila hotellrummet Scandic To Go, blev uppvaktad med blommor vid ankomst till Scandic Kungens Kurva i Stockholm på onsdagskvällen.

7 maj 2015,

Lojalitetsprogrammet Scandic Friends, som lanserades av Scandic 2008, är redan sedan tidigare Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen. Programmet har under sina sju år kontinuerligt utvecklats med en rad förmåner och är i dag branschens – i särklass –
mest fördelaktiga och omtyckta lojalitetsprogram.

På onsdagskvällen firades Henrik Adinger som blev den lycklige 1,5 miljonte medlemmen.
När han checkade in på Scandic Kungens Kurva välkomnades han med blommor och annat firande av hotelldirektören Malin Åkesson.

Under maj månad kommer Scandic att fortsätta firandet av programmet tillsammans med medlemmar och kunder på nästan 230 hotell runt om i Norden, Belgien, Polen och Tyskland.

- Varje dag jobbar alla våra 14 000 medarbetare med att förse våra gäster med ett kund-erbjudande och service i världsklass. Att vi idag har 1,5 miljoner medlemmar i vårt lojalitets-program bekräftar den service vi vill ge våra kunder. Jag kan också med glädje konstatera att de kunder som tidigare var medlemmar i Rica Hotels lojalitetsprogram, i princip till 100 procent, har valt att övergå till Scandic Friends – något som visar på styrkan i vårt kunderbjudande och program, säger Frank Fiskers, koncernchef & VD Scandic Hotels.

- Jag blev väldigt överraskad, jag trodde att det var någon som skojade med mig först! Jag reser en del i jobbet och för mig är det viktigt med enkelhet. Det tycker jag att man får på Scandic. Det är lätt att boka och det är prisvärt, man får faktiskt lite mer än vad man betalar för. Nu ska det bli roligt att bo på flera hotell och använda mitt nya stamgästkort, säger Henrik Adinger från Värnamo..

Scandic Friends lojalitetsprogram har fyra medlemsnivåer - 1st, 2nd, 3rd och Top floor som baseras på antalet hotellnätter senaste 12-månadersperioden. Alla stamgäster får en dags-tidning varje hotellnatt, poäng och frinätter, stamgästkvällar, rabatt i restauranger och hotellshop samt förmånliga erbjudanden under helger och semesterperioder. Många aktiviteter genomförs på lokal nivå där respektive hotell tar fram unika aktiviteter och bjuder in sina egna stamgäster. Till detta adderas skräddarsydda kunderbjudanden som exempelvis konsertbiljetter.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.