Sheraton satsar inför framtiden - | Konferensvärlden
Sheraton Stockholm
Nyheter > Sheraton satsar inför framtiden

Sheraton satsar inför framtiden

Hotell Under de närmsta fem åren fram till 2020 kommer Starwoodkoncernen och Sheraton att jobba med en rad spännande satsningar för att ge hotellgästerna en utökad serviceupplevelse och samtidigt förnya hotellets varumärke och koncept. Bland annat satsas det på en omfattande modernisering av hotellrum, konferensmiljö och lobby.

16 november 2015,

De närmsta fem åren kommer Sheratons gäster och besökare att märka av hotellets stora förändringsarbete genom utökade satsningar på bekvämlighet, underhållning och fler möjligheter för den som vill prioritera träning och relax under sin hotellvistelse.

En del i förändringsarbetet är lanseringen av Sheraton Grand, en ny förstklassig servicenivå som ska förbättra gästens upplevelse av hotellvistelsen.

En annan viktig satsning för Sheraton de kommande åren är Sheraton Paired, ett nytt koncept för mat och dryck som kan avnjutas av gäster som besöker Sheratons lobby och hotellbar. Njut av lokala smårätter som kombineras tillsammans med Sheraton Selects (Sheratons utvalda vinmeny) eller en premiumöl (”Craft Beers”) och upplev spännande och oväntade smakkombinationer, så kallade pairings.

Sheraton Stockholm är naturligtvis delaktiga i förändringsarbetet. Hotellet erbjuder redan många fördelar i form av generöst tilltagna hotellrum, modern fitnessanläggning och ett centralt läge i hjärtat av Stockholm.

Taggar/Etiketter
Hotell  Inredning  Konferens  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.