Speak Truth To Power - mod utan gränser en fotoutställning - | Konferensvärlden
Nyheter > Speak Truth To Power - mod utan gränser en fotoutställning

Speak Truth To Power - mod utan gränser en fotoutställning

Speak Truth To Power - mod utan gränser, en fotoutställning med porträtt av människor som vågat ta ställning. VERNISSAGE 21 MAJ KL 18.00 på FREDENS HUS I UPPSALA, Uppsala Slott, ingång A2.

19 maj 2015,

Kerry Kennedy - dotter till Robert F Kennedy - har intervjuat modiga människor från hela världen. Den Pulitzerprisbelönade fotografen Eddie Adams har tagit de svartvita porträtten där historier och kamp syns i ansikten och uttryck.

Här får vi möta människor, som med risk för sina egna liv har stått upp för rättvisan och trotsat regimer, normer, traditioner och orättvisor. Vissa är kända som Dalai Lama och Wangari Matthai, andra är helt okända, alla har det gemensamt att de tror på alla människors lika värde.

Speak Truth To Power - Mod utan gränser är ett världsomspännande kultur- och utbildningsprojekt som lanserades i Sverige 2012 med en teaterföreställning på Dramaten, fotoutställning på Fotografiska och spridning av ett skolmaterial och engagemang för de mänskliga rättigheterna. Projektets mål är att ge unga människor verktyg och inspiration att stå upp för rättvisa och mänskliga rättigheter i sin egen vardag. Speak Truth To Power drivs av Robert F. Kennedy Human Rights och når hundratusentals unga människor i länder över hela världen. I Sverige drivs projektet i samarbete med Fryshuset och med stöd av Svenska Postkodlotteriet.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.