Stena Line lanserar en resa för den som fått psykbryt - | Konferensvärlden
Nyheter > Stena Line lanserar en resa för den som fått psykbryt

Stena Line lanserar en resa för den som fått psykbryt

Stena Line har i samarbete med komikern Erik Axelsson och sina mest erfarna destinationsexperter tagit fram ett specialdesignat avkopplingspaket för alla som vill fly vardagsstressen. Resultatet är en resa med bärnsten, havsljud och polsk Riviera.

28 april 2015,

I vintras startades en rad olika träningsinitiativ i sociala kanaler som innebar att man skulle göra 100 av något innan midsommar. När komikern Erik Axelsson såg detta fick han bokstavligt talat ett psykbryt på alla hurtiga och käcka inlägg. Det var då han beslutade sig för att starta facebookeventet ”Minst 100 psykbryt innan midsommar ”.


– Det var bara menat som en motreaktion mot all träningshysteri, men eventet fick snabbt många följare, massa medial uppmärksamhet och det postas fortfarande psykbryt på eventets vägg varje dag, säger Erik Axelsson, initiativtagare till facebookeventet.

Det var också så han fick idén till att ta fram en specialanpassad resa för den som fått ett psykbryt och vill fly vardagen under några dagar. I ett nära samarbete med Stena Lines främsta destinationsexperter tog Erik fram den ultimata resan. En resa som skulle ha färja och hav inkluderat. Nya forskningsstudier visar nämligen att havet har en lugnande effekt på människor. Resultatet blev en skräddarsydd fyra dagars minisemester till Polens Riviera och spadestinationen Sopot. En stad som med sin avslappande atmosfär och rika restaurangutbud ska passa den stressade vardagssvensken perfekt.

– Folket i Sopot är vana att ta emot turister och servicegraden är hög. Polen är dessutom ett av de billigaste länderna att resa till just nu, det visar bland annat en undersökning som Forex låtit genomföra nyligen, säger Alexandra Hansson Hallgren, marknadsansvarig för destination Polen på Stena Line.

Hotellet, Mera Spa, ligger precis vid stranden i Sopot. Där har spachefen tagit fram en helt unik behandling som ska motverka stress och följaktligen psykbryt. Nämligen bärnstensmassage som ska förbättra syreupptagningen i hjärnan och på så vis öka energin och förbättra såväl koncentration som sinnesstämning. Bärnsten finns naturligt i havet och på stränder på Polens Riviera. Bärnsten är också elektrostatisk och avger negativa joner som påverkar vårt andnings- och nervsystem och hjälper till att producera lyckohormonet serotonin. Precis vad man behöver efter ett psykbryt.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.