Stora Mötesdagen 2015 - Bli en mästare på att hålla i möten - | Konferensvärlden
Nyheter > Stora Mötesdagen 2015 - Bli en mästare på att hålla i möten

Stora Mötesdagen 2015 - Bli en mästare på att hålla i möten

Välkommen till Stora Mötesdagen 2015!
Hilton Stockholm Slussen, måndag 12 oktober.

11 juni 2015, uppdaterad: 11 juni 2015

12.30 VÄLKOMSTLOUNGE
Kaffe, partnerföretag och mingel i Hilton Galleria.

13.00 LENNART PAULSSON ”FÖR RÄTTA ATMOSFÄREN”
Lennart Paulsson är moderator, mötesexpert och arrangör av Stora Mötesdagen 2015. Han kommer från P&P Meetings, säkrar gott tempo och att du får med dig nya kontakter, nya lärdomar och är författare med release av sin andra bok om möten, Det intelligenta mötet

13.10 STINA DABROWSKI ”STINAS MÖTEN”
Stina Dabrowski är journalist, programledare i TV och professor i tv-produktion vid Dramatiska institutet. Hon har gjort sig känd för sin avslappnade intervjustil. Hon har bland annat arbetat med partiledarutfrågningar men är mest känd för sina intervjuer med kända personer världen över. Vi samtalar om vikten av det mänskliga mötet, om konsten att intervjua och vilka frågor vi bör ställa för att få ut mest av ett samtal.

13.30 THOMAS LUNDQVIST ”NYTÄNKANDE MÖTEN”
Thomas Lundqvist från Brainscan, är en av Sveriges främsta ledarskapsexperter. Han har varit nominerad som årets chef två år i rad och skrivit flera böcker om biologiskt ledarskap och försäljning. Han hjälper företag att förbättra sin försäljning och sitt ledarskap för att ligga steget före konkurrenterna. Han talar träffsäkert om hur du kan skapa intelligenta möten som ger effekt, oavsett om de är på mässor, i affärsmöten, interna möten eller i hemmet.

14.40 PAUS MED KAFFE, PARTNERS OCH HILTONS FRUKTKORG

14.45 MALIN STRÖM ”ATT MÖTAS DIGITALT”
Hur möts vi i den digitala världen? Hur kompletterar sociala medier det fysiska mötet? En av Sveriges ledande experter på området Malin Ström, CUIRL visar kärnfullt hur du kan skapa kraftig affärsnytta och lyckas i sociala medier. Hon tar din sociala medienärvaro till nästa nivå och gör den till en kraftfull affärsgenerator som öppnar nya möjligheter.

15.30 COLIN MOON ”SVENSK MÖTESKULTUR”
Svenskt affärsliv översköljs av möten. När svenskar säger ”Mötet gick bra” Vad menas egentligen? Var det heta diskussioner, var det ett långt möte, var det många beslut som togs?Colin Moon sprider insikt och kunskap om svenskars kroppsspråk, mötesteknik och ”kom inte för nära”-mentalitet. Han är en av landets mest populära föreläsare, blev utnämnd till ”Årets talare” 2012 och har skrivit böckerna ”Sweden – The Secret Files” och’ ”Swedes@meetings”.

16.20 PAUS MED KAFFE, PARTNERS OCH P&P MEETINGS GOODIEBAG

16.40 SAMTAL MED KARIN MATTSSON WEIJBERS
”ETT MÖTESPROFFS VARDAG”

Karin Mattsson Weijbers vardag består till stor del av möten. Med 10 år som Riksidrottsförbundets ordförande, som en av Sveriges mäktigaste kvinnor och en riktig vagabond –ofta på resande fot med arbetsdagar som nästan enbart består av möten. Vi samtalar om karriär, möten inom idrotten, möteskultur och vad som krävs för att ett möte ska bli riktigt lyckat.

17.00 NIGEL BARLOW ”HOW TO MAKE YOUR MEETINGS ROCK”
Nigel Barlow from Great Britain is one of the world's most dynamic business speakers. He focuses on creativity and innovation applied to leadership, business strategy, customers, and the future. We will get insights on how our events will be more interactive, intelligent and memorable. Your take aways will lead you to improved and different future meetings.

18.00 BOKRELEASE ”Det intelligenta mötet" – GÅVA PÅ VÄGEN HEM”

I den nya boken tar författaren mötet till en ny dimension. Du får en bild av mötets alla hörnstenar från förberedelser till inbjudan och genomförande. Från det stora seminariet till avdelningsmötet och det enskilda samtalet. Med nya trender, nya miljöer och kreativt tänkande för att få ut bästa möjliga effekt av det intelligenta mötet. Gratis för betalande deltagare.


 

KAPELLMÄSTARE 

Cilla Hector på piano och sång

 

                                                  Anmäl dig här!Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.