Sveriges spa-elit samlades under Spadagarna 2015 - | Konferensvärlden
Nyheter > Sveriges spa-elit samlades under Spadagarna 2015

Sveriges spa-elit samlades under Spadagarna 2015

Ett spa-besök ska ge en magisk gästupplevelse som man sent ska glömma. Hur man skapar detta och mycket annat stod på agendan när Sveriges främsta spa-elit gästade Ystad Saltsjöbad.

24 april 2015, uppdaterad: 24 april 2015

– Temat för Spadagarna 2015 var ”YES – SHOW –BUSINESS” med fokus på hur man skapar magiska gästupplevelser à la Walt Disneys framgångsrika koncept, berättar Sara Hellgren som är marknads- och kommunikationsansvarig för Svenska Spahotell.

Varje år samlas beslutsfattarna inom Svenska Spahotells 40 medlemsanläggningar till en inspirationshelg. I år var det Ystad Saltsjöbad som stod som värd i strålande solsken och visade upp sin fantastiska anläggning med den nybyggda spaavdelningen inför kollegorna i branschen. På agendan fanns också flertalet intressanta föreläsare som Teo Härén, Hasse Olsson och Linda Hammarstrand.

Ett 50-tal leverantörer till spaanläggningarna visade upp sina nyheter för nyfikna medarbetare på Spadagarna. Hudvård, inredning, arkitektur, vattenrengöring, textilier, koncept, datasystem, trycktjänster, gym, massagebänkar, sängar – i utställningen hittade man precis allt man behöver för att driva ett spa.

– Spadagarna är inte en vanlig mässa utan en nätverksplats där spa-anläggningar och leverantörer strålar samman. Vårt mål med denna mötesplats är att tillsammans utveckla spa-branschen framåt och uppåt, fortsätter Sara.

En viktig ambition för föreningen är att kvalitetssäkra och utveckla den svenska spabranschen. När man besöker ett av Svenska Spahotells anläggningar ska man känna en garanti som gäst att man möts av ett högklassigt utbud och aktiviteter.

– Tillsammans blir vi starka. Under dessa dagar sätter vi konkurrensen åt sidan och delar generöst med oss av varandras erfarenhet och kunskap. Responsen från Spadagarnas deltagare är fantastisk. Många tycker att detta är årets absoluta höjdpunkt och det är en ynnest för mig att få arbeta med det här fantastiska eventet, avslutar Sara Hellgren som också avslöjar att Spadagarna 2016 kommer att äga rum på Loka Brunn.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.