Sweden Hotels rekryterar ny Guest Relations Manager - | Konferensvärlden
Nyheter > Sweden Hotels rekryterar ny Guest Relations Manager

Sweden Hotels rekryterar ny Guest Relations Manager

Hotellkedjan Sweden Hotels fortsätter att växa och har anställt Rosemarie Bäckman som ny Guest Relations & Events Manager. Rosemarie utgår från Stockholm och kompletterar Sweden Hotels team av erfarna hotellrävar.

6 maj 2015,

Rosemarie Bäckman är ny Guest Relations & Events Manager på Sweden Hotels. Rosemarie har mångårig erfarenhet inom hotellbranschen och har arbetat både på hotell och hotellkedjor, senast som assisterande revenue manager åt en liten hotellgrupp i Stockholm.

Rosemaries uppdrag är att utveckla Sweden Hotels lojalitetsprogram Gästklubben till att bli det bästa stamgästprogrammet i Sverige och Norden. Dessutom ansvarar hon för kedjans interna utbildningar inom Sweden Hotels Academy, som bland annat erbjuder utbildningar inom revenue management, städning, reception och sälj, ledarutbildningar, restaurang och service.

- Jag tycker det är otroligt roligt att få arbeta med Sweden Hotels, säger Rosemarie. Det är personliga hotell, vilket är det bästa jag vet. – För många år sedan arbetade jag på ett hotell som var anslutet till Sweden Hotels, så hjärtat har alltid klappat lite extra för kedjan. Att få utveckla lojalitetsprogrammet blir en spännande utmaning, och jag har redan många spännande idéer som jag tror våra stammisar kommer att uppskatta, fortsätter Rosemarie.

Eva Palmgren, VD på Sweden Hotels, är mycket glad över rekryteringen av Rosemarie. – Hon har en gedigen hotell- och hotellkedjeerfarenhet, och har en hög servicekänsla både gentemot gäster och anslutna hotell. Lägg därtill en oerhörd arbetskapacitet. – Ett ytterligare plus är att hotellkedjan nu får en närvaro i Stockholm, säger Eva.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.