Världspianisten Per Tengstrand besöker Kalmar Slott - | Konferensvärlden
Nyheter > Världspianisten Per Tengstrand besöker Kalmar Slott

Världspianisten Per Tengstrand besöker Kalmar Slott

Den 28 juli blir det en sommarkväll med sagolik musik på Kalmar Slott. Den populäre pianisten och tillika smålänningen Per Tengstrand besöker slottet med en klassisk pianokonsert, mestadels av Frédéric Chopin. Under kvällen berättar Tengstrand också om musiken och tonsättarna på sitt avspända och underhållande sätt.

26 maj 2015,

– Jag tycker det är härligt att vara tillbaka i Kalmar. Mitt hjärta klappar alltid lite extra för Småland, säger Per Tengstrand.

Per Tengstrand är bosatt i USA sedan flera år tillbaka och gästspelar på världens stora konsertscener. Han har genomfört ett stort antal turnéer och spelat i konserthus som Musikverein i Wien, Salle Pleyel i Paris, Suntory Hall i Tokyo, Carnegie Hall i New York, Victoria Hall i Genève och Concertgebouw i Amsterdam. Han hyllas för sin briljanta teknik och sceniska säkerhet och framträder regelbundet tillsammans med de stora orkestrarna i Skandinavien och andra orkestrar runt om i världen.

– Vi är väldigt glada att Per vill besöka Kalmar Slott i år igen. Det är alltid stor efterfrågan på hans konserter och många väljer att besöka hans konserter varje år eftersom de alltid bjuder på något nytt, säger Therese Börjesson projektledare på Kalmar Slott. I år serverar dessutom vår slottsrestaurang en specialkomponerad meny för den som vill äta före konserten.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.