Visit Linköping & Co blir Linköpings bolag för event och besöksnäring - | Konferensvärlden
Nyheter > Visit Linköping & Co blir Linköpings bolag för event och besöksnäring

Visit Linköping & Co blir Linköpings bolag för event och besöksnäring

Event Linköpings kommun satsar på ett samlat besöksnäringsbolag med en tydlig målsättning – att lyfta Linköping som en av Sveriges tre främsta eventstäder. Som ett led i detta föreslår nu Arenabolagets styrelse att bolaget byter namn till Visit Linköping & Co.

17 september 2015,

Arenabolaget har fått i uppdrag av Linköpings kommun att effektivisera och förstärka befintlig organisation, för att möta nya målsättningar för en attraktiv eventstad och ge Linköping en tydligare position som besöks-, mötes-, och evenemangsstad

– Jag är stolt över att Arenabolaget har fått förtroendet att driva utvecklingen för att tillsammans med näringsliv, föreningsliv och kommun positionera Linköping som en av Sveriges tre främsta eventstäder. Vi har redan idag en skicklig organisation, som har arbetat med att stärka besöksnäringen i Linköping under de senaste åren. Nu vässar vi den ytterligare, säger Eva Joelsson, styrelseordförande för Arenabolaget.

Bolaget får i sin nya form ansvaret för att utveckla hela Linköpings besöksnäring och inte enbart för de anläggningar och arenor man ansvarat för tidigare, främst Konsert & Kongress och Saab Arena.

För att tydliggöra det utökade uppdraget finns ett förslag om att bolaget under hösten ska byta namn till Visit Linköping & Co. Detta beslutas slutgiltigt av kommunfullmäktige, men behandlas dessförinnan i kommunstyrelsen.

All den kompetens och marknadsföring som finns inom Arenabolaget och Visit Linköping samlas då till ett varumärke. Det blir en tydlig kontakt lokalt, regionalt, nationellt och internationellt för destinationen Linköping.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.