En föreläsning om att se möjligheterna - | Konferensvärlden
Profiler > En föreläsning om att se möjligheterna

En föreläsning om att se möjligheterna

Föreläsaren Tommy Mäkelä, som har diagnosen Aspergers syndrom, reser just nu runt på en Sverigeturné där han berättar om hur han har övervunnit de svårigheter som ett funktionshinder innebär. Lösningen är att han ser möjligheter där andra ser svårigheter.

26 mars 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Tommy är en 26-årig familjefar som bor i Borås och är anställd hos Olivia Föreläsning sedan ett år tillbaka. Han brinner för att dela med sig av sina erfarenheter, vad som hjälpt och stjälpt honom på vägen och om lösningarna för att övervinna hinder i karriären och vardagen. Nu är Tommy aktuell med en nationell turné där han föreläser för företag och privatpersoner. Där delar han med sig av sina erfarenheter från arbetslivet och inspirerar med mantrat ingenting är omöjligt.

– När jag var 18-20 år hade jag svårt att komma ut på arbetsmarknaden. Nu vill jag nå ut med budskapet att svårigheter kan vändas till möjligheter. Mitt uppdrag som föreläsare är att visa på de positiva effekterna av olikheter och personligheter, säger han.

Tommy började föreläsa 2006. Innan dess var han med och startade upp en talarförmedling samt drev ett nätverk för kvinnliga företagare.

– Jag vill dela med mig av mina kunskaper kring personal och utveckling samt hur företag kan ta vara på personers egenskaper och göra det till något positivt, säger Tommy.

Ett av Tommys första föreläsningsuppdrag var för ett gäng japanska forskare från Tokyo som var världsledande inom teknik men hade glömt de mänskliga värdena.

– Alla människor har något som är unikt för dem, och arbetsgivare borde bli bättre på att ta vara på dessa egenskaper, säger han.Se alla inom temat här

Senaste i Profiler


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.