Maria Sandberg - | Konferensvärlden
Profiler > Maria Sandberg

Maria Sandberg

Maria Sandberg är ny ägare av Garpenbergs Herrgård. Hon och hennes familj har bosatt sig på herrgården och tänker skapa en genuin miljö för möten och konferenser bara en och en halv timme från Stockholm.

28 augusti 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Hur kommer det sig att du fastnade för Garpenberg?
– Arkitekturen, läget och den fantastiska miljön. Den kallas herrgård men är i själva verket ett slott. Allt i huvudbyggnaden är original. Ska man ha en anläggning som den här så ska det kännas att det är äkta. Jag och min familj kommer att bo här med våra hästar betandes i hagen intill. Det skapar en hemtrevlig stämning.

Några förändringar på gång?
– Vi tog över i somras är vi i full färd med att renovera flyglarna och göra fler hotellrum, sammanlagt 100 bäddar, och några exklusiva sviter till ledningsgrupper. Jag vill ta bort de inslag av 70-tal som fanns när vi tog över och skapa en genomgående slottsmiljö med kristallkronor. Det ska vara maffigt.

Vad har du gjort tidigare?
– Min farmor grundade Klockargården i Tällberg och själv drev jag Villa Berglunda i Stockholm tidigare. Eftersom jag och min man startade inredningskedjan House så har jag även stort intresse för inredning. De förra ägarna hade bara konferenser här, men jag älskar att planera och duka upp fantastiska bröllopsfester. Därför kommer vi även att ta emot bröllop och privatgäster året runt, vi kommer även att starta en à la carte restaurang i Herrgården.

Hur vill du utveckla konferensdelen?
- Alla konferensrum ska vara lika vackra och genuina som övriga salar. Vi tror inte på att stänga in folk i tråkiga små rum. Dessutom finns mycket aktiviteter i området tack vare naturen och sjön. Med bil eller tåg tar det bara 1,5 timmar från Stockholm, så målgruppen är förutom Dalarna och Gävle även Mälardalen.Se alla inom temat här

Senaste i Profiler


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.