200 mötesrum på förstklassiga cityadresser - | Konferensvärlden
Convendum
Condendum
Convendum
Convendum
Reportage > 200 mötesrum på förstklassiga cityadresser

200 mötesrum på förstklassiga cityadresser

Mötestrender På sjutton adresser i Stockholm och två i Göteborg kan Convendum erbjuda över 200 förstklassiga och fullt utrustade mötes- och konferensrum. Konferensanläggningarna finns utspridda över hela Stockholms city och centrala Göteborg och kommer med både hög service och estetiska miljöer.

Text: Helena Wikström

8 december 2023, uppdaterad: 22 maj 2024

Convendums affärsidé har baserats på att hitta optimala adresser, tripple-A-locations, för co-working. Centrala lägen i två av våra största städer med ytor för företagskontor men även för möten och konferenser. Lokalerna varierar i storlek från små intima mötesrum för 4 personer till stora hörsalar för upp till 200 personer.

– Nu öppnar vi upp dessa fantastiska platser och rum för externa företag som vill ha en halv- eller heldagskonferens, berättar Ove Hansson, Chief Commercial Officer.

De mindre rummen bokas ofta av företag som helt enkelt vill byta miljö för att ha ett uppstartsmöte eller en workshop för ett team på 6-8 personer. I det stora batteriet av möteslokaler finns också större rum som möbleras helt efter kundens önskemål. Populära rum för grupper på 15-20 personer som vill sitta i allt från biosittning eller skolbordssittning till grupper i mindre öar – allt utifrån syftet med mötet. Oavsett det handlar om föreläsningar, seminarier, bolagsstämmor eller nätverksträffar så anpassas miljön på ett både estetiskt och praktiskt sätt.

På alla Convendums enheter finns personal på plats som välkomnar och tar hand om de besökande gästerna. På de större konferensanläggningarna finns även Conference Managers som ser till att den lite större konferensen löper smidigt. Samtliga konferenslokaler är utrustade med modern och lättanvänd teknik och utrustning och den välutbildade personalen finns på plats med sin expertis.

– Vi har ett team som hjälper kunden att hitta rätt typ av lokal, rätt läge och rätt utrustning. Senare i processen kommer Conference Managern in och stämmer av alla detaljer inför konferensen, som antal deltagare och vad man önskar i förtäringsväg, säger Ove.

Den professionella personalen hjälper till med all catering och service under konferensen oavsett om du vill erbjuda stans godaste kopp kaffe, färskt fikabröd eller en god lunch. Maten och drycken som serveras är noga utvald av Food & Beverage managern. Vill man förlänga konferensen kan man ta hjälp av Convendum för att hitta en spännande föreläsare som avslutning på dagen.

Convendums mötesanläggningar ligger inte bara på centrala och spännande adresser, de är dessutom designade för att skapa miljöer där man ska känna sig både bekväm och inspirerad. Tillsammans med möbelföretaget Ragnars har Convendum tagit fram en egen kollektion med ergonomiska sittmöbler och skapat utrymmen som ger plats för att andas och tänka fritt.

– Det har varit vår nisch att satsa på miljöerna och vi får mycket positiv feedback från våra gäster som tycker att det är stimulerande och produktiva miljöer att mötas i, fortsätter Ove.

Convendum arbetar med det visuella intrycket men även med att skapa en skön ljudmiljö med väl utvald bakgrundsmusik och har provat med dofter som en ytterligare faktor för att skapa både vilsamma och kreativa miljöer.

– Vi har verkligen fantastiska möteslokaler att erbjuda, men där vi oftast för höra att vi verkligen sticker ut så är det hur bra vår service är. Vi har alltid mycket personal på plats för att allt ska löpa smidigt enligt plan och alltid utifrån kundens önskemål, säger Ove.

Professionell personal, spännande centrala adresser och över 200 unika och vackert designade mötesrum. Convendum är en trygg partner för både det lilla som stora mötet.

Fakta:
Convendum driver mötes- och konferensanläggningar på 19 centrala adresser i Stockholm och Göteborg. Tillsammans erbjuder dessa anläggningar över 200 förstklassiga mötesrum för 4-200 personer. Hög servicenivå och vackert designade mötesrum gör att ditt möte vilar i goda händer.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.