Allt inom räckhåll - | Konferensvärlden
Radisson Blu Royal Viking
Radisson Blu Royal Viking
Radisson Blu Royal Viking
Radisson Blu Royal Viking
Reportage > Allt inom räckhåll

Allt inom räckhåll

Hotell Att sammanstråla för konferens i Stockholm ska vara bekvämt. Den filosofin har fyrstjärniga Radisson Blu Royal Viking Hotel, vars centrala läge gör det enkelt att träffas för kreativa möten med direkt access till storstadens rikliga utbud.

Text: Mia Bornberger

1 mars 2018, uppdaterad: 1 mars 2018

Affärsresa, konferens, weekendtrip med familjen eller en romantisk lyxig brunch med din käraste? Radisson Blu Royal Viking har något för alla tillfällen och ett oslagbart centralt läge. Närmare kommunikationer och transportmedel går inte att komma: här finns Arlanda Express, Centralen och bussarna vid Cityterminalen bokstavligen runt hörnet, vilket gör hotellet till en självklar och uppskattad samlingspunkt i huvudstaden.

– Våra gäster kommer från hela världen, de har o a ett hektiskt schema där närheten till shopping, kultur och uteliv är ett stort plus, och härifrån är det gångavstånd till allt, säger Christian Herslow, vd för Radisson Blu Royal Viking, en anläggning som även kommit att bli en välbesökt mötesplats för stadens egna invånare. Många slinker in på en kopp kaffe, njuter av en lång härlig hotellfrukostbuffé, tar ett glas vin i lobbybaren eller beställer en skaldjursplatå i restaurangen Stockholm Fisk.

Luftig atmosfär

Husets nav är The Atmosphere, ett stort, ljust och luftigt atrium, som används som frukostmatsal men också som evenemangslokal för upp till 450 deltagare. Här arrangeras allt från lunchmöten till galor och modevisningar och det är egentligen bara den egna fantasin som sätter gränser för vad lokalen kan leverera.

För konferenser finns hela 13 mötesrum i varierande storlek, med plats för upp till 150 personer i den största salen Herkules, vilket ger en stor bredd och flexibilitet.

– Vi arrangerar konferenser och evenemang sju dagar i veckan såväl dag- som kvällstid. Variationen är stor – möten med boende över  era dagar till möten en eftermiddag under några timmar. Moderna tekniska lösningar gör arbetet smidigt och med vår teknik kan konferensdeltagare göra en presentation i ett av rummen, samtidigt som den kan ses och höras via skärmar av övriga deltagare i anslutande rum, det ger en effektiv interaktivitet, säger Christian Herslow och fortsätter:

– Och möten planerar vi gärna tillsammans med gruppen. Vad handlar konferensen om? Hur har kunden tänkt sig vistelsen? Det kan handla om allt från busstransfer till vad man vill ha på lunchtallriken.

Utsiktspunkt av rang

Den som önskar ett möte med strålande utsikter kan söka sig till hotellets Skybar på nionde våningen, där upp till 150 personer kan konferera och samtidigt inspireras av den enastående panoramavyn ut över stadens vackra takåsar. Skybaren går att abonnera för privata tillställningar, frukostseminarium, olika typer av event, lunchmöten och afterwork.

Christian Herslow vill också lyfta blicken till verksamheten som helhet. Gästernas vistelse på hotellet ska vara trivsam på alla plan.

– Vi månar om att servicen hos oss ska vara på topp, jag brukar benämna det som en orkester där vi alla samspelar och skapar minnesvärda upplevelser för besökarna. Där även små saker och gester kan få ett stort positivt gensvar.

Fakta

Radisson Blu Royal Viking är ett fyrstjärnigt hotell, beläget intill Centralen i Stockholm. Samtliga av de 459 rummen har minibar och snabbt trådlöst internet. Här finns 13 inspirerande mötesrum för upp till 150 personer i biosittning och ett atrium som rymmer 450 gäster. På plats finns alltid en it-concierge tillgänglig för teknisk support. Möten på anläggningen klimatkompenseras genom samarbete med klimatkompensationsföretaget First Climate.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.