Åtta unika Radisson Blu Hotell i Finland – åtta unika berättelser - | Konferensvärlden
Radisson Blu Plaza Hotel, Helsingfors
Radisson Blu Plaza Hotel, Helsingfors
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsingfors
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsingfors
Reportage > Åtta unika Radisson Blu Hotell i Finland – åtta unika berättelser

Åtta unika Radisson Blu Hotell i Finland – åtta unika berättelser

Utland Här presenteras åtta fina Radisson Blu Hotell i Finland, alla passande för konferenser, möten och event utomlands i Norden.

23 maj 2016, uppdaterad: 23 maj 2016

RADISSON BLU PLAZA HOTEL, HELSINGFORS – THE STAGE FOR YOUR STORY

Radisson Blu Plaza Hotel har alltid varit en av Helsingfors viktigaste mötesplatser. Trendsättare, kulturknuttar och föregångare inom det internationella affärslivet har i alla tider samlats här för att få uppleva miljön och stämningen i detta ikoniska eventhotell. I Plazas eleganta konferenslokaler kan du förnimma alla viktiga beslut som har fattats där och när du lämnar mötesrummet har du blivit en del av dem.

RADISSON BLU ROYAL HOTEL, HELSINGFORS – EVENTHOTELL I HÄNDELSERNAS CENTRUM

Detta är ett eventhotell som pulserar av liv. Helsingfors mest storslagna eventhotell ligger i centrala Helsingfors där det finns ett enormt tjänsteutbud och utmärkta trafikförbindelser. Hela 13 mötesrum, ett Brain Box Break-out Room som stimulerar kreativt arbete, eleganta sviter och ett maffigt Ballroom – en kombination som borgar för en enastående mötesupplevelse.

RADISSON BLU ALEKSANTERI HOTEL, HELSINGFORS – EN PÄRLA I HJÄRTAT AV STADEN

Ett drömhotell för alla som tycker att hemma är bäst. I de vackra designkvarteren i hjärtat av Helsingfors förenas de bästa sidorna av ett hemtrevligt boutiquehotell med den kvalitet som en internationell hotellkedja kan erbjuda. Aleksanteri erbjuder gäster från andra kulturer en inblick det finländska hemmet, ett varumärke som väcker intresse världen över. Aleksanteri Loft, som ligger högt över stadens tak, är en hemtrevlig lokal för mer avslappnade möten som kan avrundas med ett rogivande bastubad.

RADISSON BLU SEASIDE HOTEL, HELSINGFORS – HELSINGFORSISK LIVSGLÄDJE

Detta hotell är en port till det urbana livet med intressanta fenomen i Helsingfors. Seaside i Sandvikshamnen mitt i det moderna och växande Helsingfors är som en liten bit av Helsingfors i sig. Hotellet har en kvartersrestaurang med uteservering som serverar lokala smaker, en rustik bar och en oslagbar utsikt högt över stadens tak. Den 18 juni 2016 öppnas Helsingfors mest kreativa konferenslokaler på Seaside. Samtidigt blir Seaside det första hotellet i världen där design för alla sinnen har utnyttjats i konferenslokalerna.

RADISSON BLU HOTEL, ESBO – THE LOG OUT ZONE

Radisson Blu Hotel Espoo – The Log out Zone är ett Business Resort där teknik och business möter natur och enastående motionsmöjligheter. Detta populära affärsrese- och fritidshotell erbjuder en inspirerande miljö och mångsidiga rekreationsaktiviteter före och efter arbetsdagen. Den maritima miljön och läget invid Finlands mest framstående centrum för hi-tech mitt i den fantastiska finska naturen gör hotellet unikt.

RADISSON BLU MARINA PALACE HOTEL, ÅBO – MED RÄTT ATT NJUTA

Ikoniska Radisson Blu Marina Palace Hotel ligger alldeles i centrum av Åbo vid vackra Aura å. Hotellets viktigaste uppgift är att få gästerna att njuta av sin vistelse, oavsett om det gäller affärs- eller fritidsresor. Det berömda hotellet erbjuder en utmärkt inramning för oförglömliga företagsevent och privata evenemang. De mångsidiga lokalerna kan anpassas till alltifrån små möten till stora evenemang för upp till 400 personer. Den lyxiga festvåningen har varit estrad för många stora evenemang.

RADISSON BLU GRAND HOTEL TAMMER, TAMMERFORS – EN ESTRAD FÖR STORSLAGNA BERÄTTELSER

Legendariska Radisson Blu Grand Hotel Tammer som redan från början byggdes som ett hotell av hög internationell klass, är Finlands tredje äldsta hotell. Byggnaden har skyddats av Museiverket och ligger i ett kulturhistoriskt unikt område i centrala Tammerfors. Än i dag är Radisson Blu Grand Hotel Tammer känt som det viktigaste fest- och konferenshotellet i Tammerforsregionen. Genom sina otaliga berättelser erbjuder det gästerna en unik estrad för både de små och stora ögonblicken i livet.

RADISSON BLU HOTEL, ULEÅBORG – ALLT ÄR MÖJLIGT

Hotellet är känt som stadens inneställe och norra Skandinaviens ledande eventcenter. Hotellet erbjuder en internationell och intressant modern miljö, utmärkt personlig service och en stämning som saknar motstycke. Konferens- och festlokalerna som formligen badar i naturligt ljus har varit forum för otaliga internationella evenemang. De ljusa och välutrustade rummen erbjuder resenärerna en lugn oas av världsklass och alla rum har vacker utsikt över vattnet.

Fler tips till din utlandskonferens hittar du på Konferensguiden.se.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.