Centret för lyckade möten och event - | Konferensvärlden
Reportage > Centret för lyckade möten och event

Centret för lyckade möten och event

Mötestrender Bara fem minuter från Arlanda har Training Partner byggt ett av Nordens mest moderna konferenscenter. Skapat för att ge alla förutsättningar att hålla lyckade möten och event inom fordonsbranschen.

15 september 2014, uppdaterad: 9 juni 2015

I DriveLAB Center i Arlanda har företaget Training Partner skapat ett 7000 kvadratmeter stort Training Center för utbildningar, möten och events. Alla lokaler är anpassade för att kunna ha fordon inomhus, vilket ger stora möjligheter till skräddarsydda konferenser och event.

– Behovet av bra lokaler för event har växt fram som ett önskemål från många av våra kunder, idag vill man ha moderna och fräscha lokaler – nära flygplatsen, säger Kattarina Lundborg på Training Partner, och tillägger:

– Även om vi är nischade mot fordonsbranschen har vi både lokaler och kompetens för att ta emot och utbilda alla typer av företag.

Konferenslokalerna är nyrenoverade och utrustade med den senaste tekniken inom ljud och bild. Med dem och en modern eventhall, som rymmer 300 personer, samt en lounge för catering har man skapat rätt förutsättningar för att hålla en kickoff eller ett event som ger önskad effekt här.

Intill Training Center Arlanda har man också byggt en egen testbana – Test Track 1. Testbanan är byggd för att möta det behov av utbildningar och lanseringar som finns i fordonsbranschen. Men den kan också användas för en rad olika spännande event, till exempel till en aktivitet på en konferens eller kickoff.  

– Det handlar alltid om vad du som kund har för idé och vad du vill göra hos oss. Låt din fantasi sätta gränserna – så ser vi till att det händer!

Om Training Partner

Training Partner arbetar med att skräddarsy en rad olika tjänster för företag och organisationer som arbetar inom fordonsbranschen. Bland annat utbildningar för återförsäljare, generalagenter och besiktningsföretag

I och med sitt nya Training Center och den nya testbanan vid Arlanda har Training Partner på senare år även specialiserat sig på att utföra lanseringar, events och mässor.

 Training Partner har även Training Center och hotell i Västerås där man har specialiserat sig på besiktningsutbildningar och tunga fordon. Idag har Training Partner 75 anställda och uppdrag i hela Europa.

Taggar/Etiketter
Arlanda  Konferens  

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.