Effektiva mötesplatser på Arlanda - | Konferensvärlden
Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu SkyCity Hotel
Radisson Blu SkyCity Hotel
Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu SkyCity Hotel
Radisson Blu SkyCity Hotel
Reportage > Effektiva mötesplatser på Arlanda

Effektiva mötesplatser på Arlanda

Mötestrender I dagens globala värld och med en allt större efterfrågan på effektiva och tidsbesparande mötesplatser erbjuder de två hotellen Radisson Blu SkyCity Hotel och Radisson Blu Arlandia Hotel på Arlanda flygplats allt som en kräsen konferensgäst kan behöva. Medan det förstnämnda ligger i princip i flygplatsens avgångshall ligger det andra i en lummig grönska fem minuters shuttleresa från terminalerna, men båda hotellen möter den moderna affärsgästens krav på en effektiv men samtidigt inspirerande mötesplats.

3 november 2017,

Med ett helt unikt läge mitt i Arlanda flygplats är Radisson Blu SkyCity Hotel en perfekt mötesplats för effektiva möten och konferenser. Hotellet är bekvämt beläget inne i SkyCity – ovanpå pendeltågsstationen och precis mittemellan utrikesterminal 5 och inrikesterminal 4 och med gångavstånd till gaterna och därmed med närhet till hela världen.

- Vi har många gäster som flyger in för ett möte bara över dagen och oberoende av var man kommer ifrån, andra delar av Sverige eller världen, så är det väldigt smidigt att konferera här hos oss berättar Michael Repser som är General Manager för de två Radisson Blu-hotellen på Arlanda. Vi brukar säga att här kan man faktiskt ha sitt möte i princip hela vägen fram till dess att det är dags för boarding!

Moderna och effektiva möteslokaler

Totalt finns här på Radisson Blu SkyCity Hotel 36 moderna, inspirerande och skandinaviskt ljust inredda mötesrum för upp till 80 personer, alla utrustade med allt som behövs för att göra varje typ av möte så effektivt som möjligt. 

- I somras gjorde vi en stor uppgradering av all teknik i våra konferenslokaler så nu kan vi erbjuda det allra senaste och naturligtvis gratis och mycket snabb uppkoppling.

Många av konferensrummen – och även hotellrummen – har utsikt över flygplatsen vilket gör att man enkelt kan följa när planen taxar ut och in till gaterna, men samtidigt är alla fönster helt ljudisolerade så inget ljud eller buller tränger igenom in till rummen.

- Att se och vistas i denna flygplatsmiljö gör att man verkligen känner av resandets puls och får en härlig internationell känsla, konstaterar Michael Repser.

Lugnare tempo på Radisson Blu Arlandia Hotel

Och bara fem minuter bort från denna pulserande, kosmopolitiska miljö ligger Radisson Blu Arlandia Hotel. I detta nyrenoverad, fina hotell omgivet av mycket grönska men samtidigt med en stor parkeringsplats utanför och med shuttlebussar till alla terminaler, välkomnar man sina gäster enligt konceptet ”Home Away from Home”.

- Här finner man en lite lugnare miljö, inredningen går mer i mörka jordfärger och man möts av en sprakande, härlig brasa när man kommer in genom hotellentrén, berättar Michael Repser. Om mötena på Radisson Blu SkyCity Hotel är mer av ”beslutande” och snabbare karaktär, kommer gästerna hit till Radisson Blu Arlandia Hotel för att samlas under en lite längre period, oftast med övernattning och många gånger för olika typer av teambuildingaktiviteter eller events.

På Radisson Blu Arlandia Hotel finns 25 moderna mötesrummen i varierande storlek, varav den största lokalen rymmer upp till 250 personer i biosittning. Hotellets restaurang erbjuder välkomponerade maträtter med skandinaviska influenser och tillagade med lokala ekologiska och säsongsbetonade råvaror.

- Här kan våra gäster njuta av en förstklassig middag i avslappnad atmosfär och mycket uppskattat brukar vårt ”Community table” vara. Där sitter man i blandade sällskap längs ett långbord vilket nästan alltid inbjuder till spännande samtal och nya kontakter, konstaterar Michael Repser avslutningsvis.

Radisson Blu Experience Meetings:

Med en lång erfarenhet av möten och med insikten om vikten av god mötesplanering och av att ha rätt möteslokaler, faciliteter och service, har Radisson Blu skapat Experience Meetings, ett koncept som samordnar allt som behövs för ett lyckat möte.

Experience Meetings by Radisson Blu har utvecklats av professionella mötesexperter och finslipats under flera års erfarenhet av att hålla alla typer av möten och evenemang. Konceptet kombinerar förstklassiga produkter och tjänster för att säkerställa att såväl små som stora möten alltid blir så lyckade som möjligt.

Taggar/Etiketter
Arlanda  Hotell  Konferens  

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.