En citychic oas - | Konferensvärlden
Reportage > En citychic oas

En citychic oas

Högst upp på Clarion Hotel Sign i Stockholm ligger en citychic oas för stressade stadsbor. I spa-avdelningen på taket finns ett ljust mötesrum där grupper kan kombinera konferensen med bastubad och utsikt över stadens skyline.

28 september 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Ett av det populäraste konferensalternativet på Hotel Clarion Sign vid Norra bantorget är lite förvånande ett konferensrum som först inte skulle bli av. Den norske byggherren var skeptisk till att de ville lägga ett konferensrum mitt i spa- och gymvåningen. Det slutade med att personalen fick lägga till glasväggen själva.

Och tur var väl det. Nu är den ljusa och glasinramade lokalen bakom spa-receptionen nästan konstant fullbokad. Av Centralstationens tågtrafik hörs ingenting inne i lokalen. Däremot är närheten till Arlanda Express en av de största fördelarna för hotellet när det gäller konferenser.

Det är någonting med ljuset och känslan av lyx och lugn som gör att det känns som en bra plats att mötas på. Dessutom har man personalen i spa-receptionen alldeles intill, vilket skapar en personlig och exklusiv uppassning.

Selma CitySpa+ är en mindre variant av originalet i Sunne. Poolen är uppvärmd året om. Trots att den inte är så stor att man simmar träningslängder är den tillräckligt rymlig för ett gäng badsugna konferensgäster. Intill finns ett soldäck som belyses kvällstid och på vintern. På samma våningsplan finns även ett mindre, fullt utrustat gym med utsikt över Kungsholmens takåsar.

I somras invigdes den nya champagne- och spa-baren på terrassen intill mötesrummet på plan åtta. Där kan finsmakare få champagnedrinkar gjorda av vinnaren av årets inofficiella bartender SM. Gillar man design går det bra att sitta - eller gunga - i finske designern Eero Aarnios klassiker Bubble Chair som är en fritt hängande plastbubbla till stol. Får man inte nog av champagne finns en ny kroppsbehandling med den gyllene drycken, som bland annat innehåller kleopatrabad, ryggmassage samt ansiktsmask med champagneextrakt.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.