En plats skapad för möten - | Konferensvärlden
Skogshem & Wijk
Skogshem & Wijk
Skogshem & Wijk
Reportage > En plats skapad för möten

En plats skapad för möten

Konferenspärlor Tips från mötesexperterna på Skogshem & Wijk: Varva dina möten inomhus och utomhus! På den vackert belägna anläggningen, endast 17 minuter från Stockholms City vill man vidga begreppet ”möte”. Här kan ni mötas medan ni tar del av det stora utbudet av aktiviteter eller bara sitter och njuter av havsutsikten.

Text: Helena Wikström

14 april 2021, uppdaterad: 14 april 2021

På Skogshem & Wijk finns utbildade mötesexperter. Här kan du lugnt luta dig mot anläggningens långa erfarenhet som mötesarrangörer och deras höga ambition för att just din konferens ska bli så bra som du önskar.

– Vårt tips just nu, är att varva ditt möte med att vara både inomhus och utomhus!, säger Gerlinde Anderberg, som arbetar som försäljnings- och marknadschef.

På Skogshem & Wijk behöver du inte sitta inne i en möteslokal under hela din konferens. Här kan du möta kollegor samtidigt som ni tar en promenad på den 200 000 kvm stora sjötomten eller sitter på någon av de 250 utomhus loungeplatserna. Dessutom finns det ett enormt utbud av gratis aktiviteter. Här finns ett spelrum med bland annat flipper och biljard, ett yogarum, en spa-avdelning med bastu/relax och varm utomhuspool, välutrustade inne- och utegym, motionsslingor, frisbeegolf och tennisbana, för att nämna några.

– Vi vill knyta ihop ”ute” och ”inne”, och kombinera att koppla av och koppla på, fortsätter Gerlinde.

Vidga mötesbegreppet

På Skogshem & Wijk tänker de utanför boxen. Ett möte kan vara något så mycket mer än det vi är vana vid. Många längtar efter att kunna träffas, men är fortfarande rädda för de traditionella mötesformerna.

– Det finns så många sätt vi kan mötas på, och här kan vi hjälpa till. Vi vet vilken del av mötet som lämpar sig att göra under en promenad, när en aktivitet lämpar sig och när man behöver sitta runt ett bord och koppla på teknik för att sammanfatta tankar och idéer, förklarar Gerlinde.

Skogshem & Wijk är skapad för möten. Den kände arkitekten Anders Tengbom ritade anläggningen med syfte att det skulle passa för konferenser och utbildningar.

– Det är dags att vidga begreppet ”möte” och förstå att möten sker hela tiden! Vid måltiderna, i korridorerna, utomhus och inte minst före och efter själva ”mötet”, menar Gerlinde.

COVID Clean certifierad

Att vara en säker mötesplats är viktigt för Skogshem & Wijk. Här finns inte bara hand-
sprit, munskydd och tydliga regler att förhålla sig till, utan även tillgång till praktiska hjälpmedel som Ozoneair som neutraliserar bakterier, mögelsporer, luktbärande partiklar och mikroorganismer på några timmar. Vidare är anläggningen StaySafe och StayClean COVID Safe certifierad, vilket ger en förhöjd säkerhetsnivå. Här finns även ett prisbelönt säkerhetsmötesrum för upp till 220 personer.

– Det känns bra att bli kontrollerad av en extern professionell organisation, vilket gör att vi idag vet exakt hur vi ska hantera alla situationer, berättar Gerlinde.

På Skogshem & Wijk används gärna #vitarhandomdig och #enplatsskapadförmöten och vi förstår varför. Här finns det professionella mötesexperter som med stort hjärta ger dig råd kring hur just din konferens kan bli så trygg, säker och inspirerande som möjligt.

Fakta Skogshem & Wijk:
Skogshem & Wijk ligger vackert ute på Lidingö, bara 17 minuter från Stockholms City. Anläggningen har 50 möteslokaler, de flesta med havsutsikt, för upp till 550 personer i den största av 3 större lokaler. Här finns en 200 000 kvm stor sjötomt där du kan aktivera dig med något från det stora utbudet. Här finns 222 hotellrum och fem matsalar. Anläggningen är certifie­rad av StaySafe Hospitality, IACC och Svenska Möten, och är Kran- och Svanenmärkta.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.