Familjärt och exklusivt på Bygget Fest & Konferens - | Konferensvärlden
Bygget
Bygget
Bygget
Bygget
Bygget
Bygget
Bygget
Reportage > Familjärt och exklusivt på Bygget Fest & Konferens

Familjärt och exklusivt på Bygget Fest & Konferens

Event 700 flexibla kvadratmeter i tre etage mitt i centrala Stockholm. Bygget kan hyras exklusivt för konferensgrupper på upp till närmare 200 personer. Dynamiska lokaler och ett fantastiskt kök plus en personal som både är familjär och proffsig lockar exklusiva kunder.

29 maj 2024,

Så centralt det bara går mitt Stockholm, ett stenkast från Centralstationen, Kungsträdgården och Stureplan, ligger Bygget Fest & Konferens. Högst upp i hörnfastigheten på Norrlandsgatan 11 hittar du en 700 kvm stor konferensanläggning som du kan boka för lyxig exklusivitet.

Vi har ett extremt centralt läge och det är såklart en av våra stora styrkor. Vi ligger verkligen mitt i centrala Stockholm med affärsliv, hotell och nöjesliv, säger Marie Scheef Laurin.

Byggets 700 kvadratmeter är flexibla och dynamiska. Hela våningen består av tre etager, vilket skapar både lättillgänglighet och avskildhet för konferensens olika aktiviteter. Här finns en stor konferenslokal, Markeliussalen, som rymmer 180 personer i biosittning och precis intill ligger en härlig lounge, Stora Klubben, med bar och sköna sittgrupper för fikat eller kvällsminglet.

Vår anläggning passar bäst för lite större grupper som vill disponera hela våningen exklusivt. Vi har en stor konferenslokal plus ett styrelserum, som även används som grupprum, så för riktigt små grupper är vi inte helt rätt, fortsätter Marie.

Att få ha en så stor och centralt belägen konferensanläggning exklusivt uppskattas av många av de återkommande gästerna från bland annat bankvärlden, regeringspartierna och Försvarsmakten. Kunder för vilka exklusiviteten är en förutsättning för konferensen. Dessutom är entrén till Bygget diskret vilket också uppskattas av många beställare.

Att man rör sig på flera plan är också väldigt uppskattat. Man äter lunch i matsalen på första etaget för att sedan dricka kaffet efter maten i Stora Klubben på övervåningen. Har man fest så tar man fördrinken en trappa upp innan man går ner och äter, säger Daniel Laurin.

Tre etager där matsalen, som rymmer upp till 200 personer vid runda bord, ligger på entréplanet. På nästa plan ligger konferenslokalerna och loungen och allra överst finns en mindre umgängesyta. Våningen ligger inrymt i en byggnad från 1930-talet med spännande historik. Sven Markelius har ritat huset för Stockholms Byggnadsförenings medlemmar, där arkitektur och design var i fokus.

Rummen är inredda med möbler i klassisk design ritade av Ole Wancher, Bruno Mathsson, Alvar Aalto, Josef Frank och Louis Poulsen för att nämna några. Hela stämningen är både varm och familjär med vackra stilrena möbler i trä, berättar Marie vidare.

Lokalerna är flexibla – och så även personalen. Här finns en lyhördhet inför vad kunden önskar sig. Matsalen omvandlas efter en sittande middag till en festlokal med uppträdande och dans, men kan också lätt göras om till utställaryta för upptill 12 utställare. Dessutom är maten som serveras av yppersta kvalitet. Bygget Konferens har ett eget kök och egna anställda kockar.

Vi har kockar som verkligen levererar! Vi får enormt mycket beröm för den mat vi serverar, oavsett det är en lunch eller en trerättersmiddag. Vårt kök har sin bas i klassisk svensk-fransk kokkonst men är moderna och inspireras av världens alla kök. Maten är ekologisk och närproducerad, så långt det går, och hanterar lätt olika kostpreferenser, säger Daniel.

På Bygget Konferens är all teknisk utrustning uppdaterad – på plats och enkel att hantera. Att komma hit är att få alla sina önskningar förverkligade; konferens, mingel, gruppdiskussioner, lyxiga luncher och middagar serverade på vita linnedukar och avslutande fester med skönt dj-mingel.

Fakta:
Bygget Fest & Konferens ligger centralt mitt i city i Stockholm. En konferensanläggning på 700 dynamiska kvadratmeter med hög exklusivitet och flexibilitet. Konferenslokal för 180 personer, matsal och mysig lounge. Bygget Konferens är en del av det familjeägda företaget Lokus Fest & Konferens.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.