Flexibla möten på dina villkor - | Konferensvärlden
Quick Office
Quick Office
Quick Office
Reportage > Flexibla möten på dina villkor

Flexibla möten på dina villkor

Mötestrender Från renodlade kontorshotell till profilerad aktör för konferens och event. För Quick Office blev satsningen på nya enheter under pandemin en fullträff. I höst firar man ettårsjubileum för de nya workspace- och mötesplatserna i Bromma och Hyllie.

Text: Mia Bornberger

20 oktober 2022,

Coworkingföretaget Quick Office har drivit kontorshotell i över 20 år och är baserat i Stockholm och Malmö men också i spanska Fuengirola. I trivsamma lokaler med personlig service erbjuds flexibla kontorslösningar och konceptet är att det ska vara enkelt att hyra in sig samt att man som kund ska slippa dryga investeringar, bindningstider eller dolda kostnader. 

Fördelar för företagen

Quick Offices senaste stora satsningar finns i Bromma i Stockholm samt Hyllie i Malmö. Dessa öppnade i oktober 2021, alltså mitt under pandemin, och numera är det inte bara kontorshotell som gäller för Quick Office. Företaget har allt eftersom utvecklat sitt koncept och satsar nu på möten och konferens. Konferensanläggningarna hittar man i – förutom Bromma och Hyllie – också i Danderyd, Solna, Mälarhöjden och på Östermalm. 

– Vi har fått en ordentlig skjuts efter pandemin. Det märks att många längtar efter att komma tillbaka till en arbetsplats efter att ha suttit hemma i flera år, och som företag ser man stora fördelar med att ha flexibla kontorslokaler där man kan både växa och krympa lite månad för månad. Man vill ogärna sitta på långa avtal och söker sig därför till den här typen av kontorslösningar. Nu går vi in i nästa fas, Quick Office 2.0, där vi fokuserar på möten och det unika med att faktiskt ha sitt nätverk omkring sig, säger Pernilla Ytterbring, nytillträdd vd för Quick Office. 

En kontorsvärd på varje enhet

Läget är ypperligt för enheten i Bromma, som huserar i det nybyggda Hangar 5 vid köpcentret Bromma Blocks. Flygplatsen ligger några hundra meter från kontoret och till T-centralen tar man sig enkelt på 20 minuter med tvärbana och tunnelbana. 

På plats finns 160 arbetsplatser, antingen i eget kontor eller i öppen yta, samt tillgång till poddstudio och konferensavdelning där servicen är optimal. Allt fördelat på över hela 1 700 kvadratmeter.

I samma byggnad ligger Ica Maxi, apotek, gym och lunchrestaurang, och runt hörnet hittar man longstayhotell och den välfyllda gallerian, utmärkt att strosa runt i för en bensträckare på lunchen eller kanske en shoppingrunda i anslutning till arbetsdagen.

– Ytterst är det ändå det personliga bemötandet som står i centrum. Hos oss är alla möten unika och varje kontor har en kontorsvärd som man kan vända sig till för allehanda spörsmål. Det kan handla om allt från enkla frågor till att arrangera workshops, event och föreläsningar. Den moderna poddstudion i Bromma är ett sådant exempel. Är man ny och oerfaren med den tekniken och behöver en kickstart med att komma igång så hjälper vi väldigt gärna till, säger Pernilla Ytterbring.

Fakta Quick Office
Erbjuder kontor, private office/coworking, mötes- och konferenslokaler till stora och små företag och organisationer på tolv platser i Stockholm, Malmö och i Spanien. Quick Office samarbetar med närliggande hotell och kan erbjuda övernattning och aktiviteter i samband med konferensen.
På event- och konferensanläggningen i Bromma finns mötesrum för upp till 80 personer, poddstudio samt rymlig vinterträdgård för större event.

Läs mer om Quick Offices anläggningar på Konferensguiden.se

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.