Flyg och konferens – smidiga möten i Visby - | Konferensvärlden
Breda Blick
Breda Blick
Breda Blick
Breda Blick
Breda Blick
BRA
BRA flyg
BRA
Reportage > Flyg och konferens – smidiga möten i Visby

Flyg och konferens – smidiga möten i Visby

Konferenspärlor Att konferera i härliga Visby lockar många företag, men hittills kanske många tvekat inför resan. Nu erbjuder Tott Group tillsammans med flygbolaget BRA ett smidigt paket med flyg, tur och retur från Bromma, samt hotellrum och konferenslokal på Hotell Breda Blick i Visby.

Text: Helena Wikström

2 oktober 2023, uppdaterad: 3 oktober 2023

Tott Group AB driver koncept för hotell och möten med unika lägen och speciell karaktär. Välkända Tott Åre, cityanläggningen Brunnsgatan 8, Vision Vindö och Glassvillan på Värmdö men också två hotell innanför ringmuren i Visby; Hotell Gute och Hotell Breda Blick.

– Utmaningen i arbetet med våra fina anläggningar i Visby har varit transporten hit. Både från en hållbarhetssynvinkel och den tidsmässiga aspekten. Men även krånglet som många upplever med att man även måste boka flyg eller färja, förklarar Jenny Moore, försäljningschef på Tott Group.

Tott Group har därför startat ett samarbete med flygbolaget BRA som flyger från Bromma, Stockholms närmaste flygplats. Tillsammans har man tagit fram en paketlösning med flyg, konferens, boende och måltider. På detta sätt behöver konfererande grupper inte själva kontakta de olika aktörerna, utan kontakten sker genom Tott Group som ombesörjer hela resan och vistelsen.

– Vi tar fram de flygtider och priser som passar kunden och levererar informationen till flygbolaget medan vi fortsätter med själva konferensbokningen. Det underlättar enormt för den bokningsansvarige på företaget, fortsätter Jenny.

Effekten av paketlösningen blir att det är lika enkelt att boka en konferens på Breda Blick i Visby som att boka en konferens i Stockholms city. Även den så viktiga hållbarhetsaspekten finns med i lösningen. BRA har tagit fram ett mer hållbart resande genom att erbjuda inköp av biobränsle som reducerar koldioxid nettoutsläppet med minst 40 procent.

– Anledningen till att vi valde att samarbeta med BRA är just för att de arbetar mot ett nollutsläppsmål, som går hand i hand med våra egna ambitioner, säger Jenny.

Paketlösningen innefattar en konferens på Hotell Breda Blick, som består av två sekelskifteshus, vackert belägna vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan. Här finns konferensutrymmen i olika storlekar, standardutrustade med all modern teknisk utrustning och med möjligheter att möblera om efter egna önskemål. Husen byggda 1864, är omsorgsfullt renoverade med många vackra gamla detaljer och bjuder på allt från större sviter till enkelrum där inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang.

– Vi kan ta emot grupper på upp till 60-65 personer, vilket också fungerar väl med BRAs flygplan som tar 70 passagerare, säger Jenny.

Den största lokalen tar 35 personer men man skapar också mötesplatser i ruinerna, i restaurangen och i den stora härliga trädgården. För den som vill kan man givetvis boka hela hotellet och vara ensam i den här unika miljön. Miljöarbetet är viktigt på alla Tott Groups anläggningar, men något som man särskilt värnar om på sina hotell i Visby. Man undviker onödiga kemikalier vid städning, arbetar mycket med både återvinning och med att köpa in lokala produkter. I och med det nya samarbetet med flygbolaget BRA kommer man ett steg längre i sina hållbarhetsmål, där både resan och vistelsen tillsammans skapar en både praktisk och grön helhet.

– Vi har alldeles nyss lanserat vår nya produkt som vi är både stolta och nöjda med och arbetar nu med att nå ut i olika kanaler, säger Jenny.

Fakta:
Tott Group inleder ett samarbete med flygbolaget BRA och erbjuder nu paketlösningar med flyg från Bromma och konferens på Hotell Breda Blick i Visby. En gemensam ambition hos de båda företagen är deras hållbarhetsmål vilket leder till enkla och grönare konferenser på Gotland.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.