Franskinspirerad konferens? Oui merci! - | Konferensvärlden
Reportage > Franskinspirerad konferens? Oui merci!

Franskinspirerad konferens? Oui merci!

På Mercure Hotel i Malmö är det visserligen ljus, svensk design som gäller men när det kommer till mat och dryck går smakresan till Frankrike.

20 februari 2014,

Text: Sandra Hiort

På Mercure Hotel finns inte bara franskinspirerad mat, franska viner och franska godsaker i mötespauserna. Det finns också personer med fransk titeln concierge som ser till att konferensgäster har allt de behöver.

Självklart erbjuder man vinprovning som aktivitet. Och som fortsättning på vintemat heter Mercures flaggskepp bland konferenslokaler Bordeaux (som ju också är en region känt för röda kvalitetsviner). En lokal med både scen och plats för drygt 300 sittande gäster, eller 400 minglande.

Den som vill bo centralt hamnar helt rätt här. Hotellet ligger nära både Malmö Arena, Swedbank Arena och Stadionmässan. Till Malmö centrum är det ett par kilometer. Dessutom åker man enkelt vidare ut i Europa härifrån, till exempel till Köpenhamn med en halvtimme på tåg.

 

Mercure Hotel Malmö

Ligger: Ett stenkast från Malmö Arena och Swedbank Arena. Nära Stadionmässan. 30 min tågresa från Köpenhamn. Tio minuters promenad från Malmö. 3 mil till Kastrup flygplats och Malmö Centralstation.

Sovrum: 259.

Möteslokaler: 13. Tar från 8-310 personer, upp till 400 minglande.

Passar: Små och stora sällskap, både dagkonferensgäster och övernattande. Hotellet har en konferensavdelning som skräddarsyr vistelsen efter företagens önskemål.

Mat & dryck: I restaurangen, Le Bistro, möter franska smaker svenska och det finns 170 sittplatser. Le Bar har 35 sittplatser och en lättare barmeny. Till frukost finns både müsli och croissant.

Övrigt: Gym, bastu och relaxavdelning.

Mercure Hotel finns även i Nyköping och Stockholm och dessutom representerade i mer än 50 länder med totalt över 750 hotell.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.