Ge konferensen en rejäl putt på Golfbaren - | Konferensvärlden
Golfbaren
Golfbaren
Golfbaren
Golfbaren
Golfbaren
Golfbaren
Golfbaren
Golfbaren
Reportage > Ge konferensen en rejäl putt på Golfbaren

Ge konferensen en rejäl putt på Golfbaren

Nöje Swing by Golfbaren är inte en klassisk konferensanläggning – här står glädjen och den sociala samvaron som ett parti minigolf kan erbjuda i centrum. I juni i år firar Golfbaren 10 årsjubileum och är mer laddade än någonsin på att få bjuda in till sommarens roligaste företagsaktivitet.

Text: Helena Wikström

29 maj 2023,

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion. Konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm. I dagsläget huserar Golfbaren i fem olika enheter, där tre av dem, Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand är renodlade utomhusanläggningar och främst aktiva under sommarhalvåret, medan flaggskeppet SWING by Golfbaren och Golfbaren Sundbyberg är inomhusanläggningar för året-om bruk.

– En modern konferens bör ju innehålla något mer än att bara sitta ner och arbeta tillsammans. Minigolf är en bra och enkel företagsaktivitet. Det är kul att spela, alla kan vara med oavsett ålder, sportighet och förkunskaper, det är socialt och avkopplande, lekfullt och tävlingsinriktat, beroende på vad man vill, säger Hans Olofsson.

När Hans tillsammans med sin fru öppnade den första golfbaren för tio år sedan var ambitionen att göra minigolfen till något mer modernt och publikt. Man ville ge människor en helhetsupplevelse genom att addera mat och dryck i en skön miljö. Minigolfen har en lång historia men slog igenom på riktigt under 1930-talet, framför allt i USA. Golfbarens koncept med dekor, musik, mat och design och uppbyggnad av själva minigolfbanorna är inspirerade av den här 30-tals epoken.

– På vår stora anläggning Swing by Golfbaren har vi dessutom skapat goda konferens- och mötesmöjligheter. Här finns projektorer och biodukar och utrymmen möblerade med bekväma och praktiska möbler för både det lilla och det stora mötet, fortsätter Hans.

Som konferensgäst på SWING by Golfbaren får du ett professionellt bemötande. Köket som har erfarenhet från bland annat Operakällaren, serverar härliga frukostar, luncher, fika och middagar. Flexibla lösningar för gästerna oavsett man vill stanna ett par timmar eller köra en heldag.

– Vi har rekryterat väldigt duktig kökspersonal, som lagar spännande och god mat med en amerikansk twist från såväl New York som Hawaii och Missouri, förklarar Hans.

Förutom den stora minigolfbanan med 12 hål, så finns här ett exklusivt rum inrett i 30-tals art déco-stil med sex specialutformade banor som ger ett unikt spelupplägg. Här får gruppen en egen privat spelvärd och serveras utvalda rätter att dela på, som gör måltiden till en extra social upplevelse.

Lika populärt som att kombinera konferensen med minigolf i en kreativ miljö, är det såklart att ha sin företagsfest här. Nu är vi inne i utomhussäsongen och Golfbarens alla utomhusanläggningar är som gjorda för den avslutande sommarfesten med företaget. I juni fyller Golfbaren 10 år och firar med att bjuda in sina gäster till utmanande minigolf på specialdesignade banor i tematiserade miljöer. På centrala platser, i parker, i Stockholm kan vänner och kollegor utmana varandra i lagom prestigefyllda och kul matcher.

– Det är vår första anläggning i Kristineberg som fyller tio år och där kommer vi ha en hel del happenings med dj:s och livemusik bland annat, säger Hans.

AW:s, sommarfester, kick-offer – det är tusentals företag som besöker Golfbarens  anläggningar vår- och sommartid. Varför inte boka Sommarpaketet som består av välkomstbubbel och snacks, lättare mingelmat och givetvis minigolf med tävlingsarrangemang och avslutande prisceremoni, som gjort för en kul och social kväll i Sommarstockholm.

Fakta: 

Golfbaren har idag fem olika enheter, tre utomhus och två inomhusanläggningar. SWING by Golfbaren ligger i Stockholms city och erbjuder en kreativ konferensmiljö med god mat och dryck och specialdesignade minigolfbanor. För grupper upp till 50 personer för en optimal upplevelse. 

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.