Hemtrevligt i anrik skeppsmiljö - | Konferensvärlden
Reportage > Hemtrevligt i anrik skeppsmiljö

Hemtrevligt i anrik skeppsmiljö

Champagneprovning med utsikt över Kungliga Djurgården? Eller kanske grillkväll ute på däck med fri sikt över Stockholms inlopp? På Fyrskeppet på Biskoppsudden får gästerna ta del av Stockholm när det är som bäst.

Text: Fanny Westin

23 maj 2013, uppdaterad: 17 juni 2013

Låt er inte avskräckas av att denna gamla donna som för 25 år sedan låg på havets botten. Efter att ha hissats upp, byggts om och fungerat som flytande privatbostad under ett antal år, välkomnar Fyrskeppet sedan i fjol företag att anordna kick-offer och events här. I den hemtrevliga salongen finns det plats för 40 sittande gäster och i fyrtornet, tio meter upp i luften, kan ett gäng på dryga tiotalet konferera i lugn och ro med panoramautsikt i 360 graders vinkel. ?

– Visst är det väldigt trevligt med herrgårdar och slott men vi rekommenderar alla som vill göra något lite udda att komma hit, berättar Rolf Tönnesen som är ägare och eventansvarig.??

Kunglig skog och kluckande hav?
Med närheten till Djurgårdens gröna ängar och Östersjöns inlopp kan man med fördel utnyttja den omgivande miljön och kombinera en tjusig candle light-dinner med en tur på vattenskoter, dykning, en luftballongsfärd eller varför inte en traditionell brännbollsmatch i all enkelhet? Vill man däremot slå på den lite större trumman kan man chartra en helikopter som hämtar upp eller lämnar av på pontonen, och på pontonen finns för övrigt också möjlighet att hålla större event.

– Det är perfekt om man ska göra en produktlansering och vill bjuda in kunder. Här planerar till exempel ett företag, som inför lanseringen av en ny bilmodell, att lyfta över bilen och hålla själva avtäckningen där, avslöjar Rolf.

Snabbfakta Fyrskeppet?
Plats: Biskopsudden på Djurgården i Stockholm.?
Kapacitet: 40 personer ombord på båten och 250 personer på den intilliggande pontonen.
Äta: Hyr in kockar som lagar mat ombord alternativt att beställ catering från exempelvis Pontus-gruppen. ??Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.