Konferera i sjöstaden - | Konferensvärlden
Reportage > Konferera i sjöstaden

Konferera i sjöstaden

Nybyggda Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad öppnade för bara någon dag sedan. Med 177 rum och 5 mötesrum vill man locka både barnfamiljer och affärsresenärer till Stockholms trendigaste stadsdel. KonferensVärlden åkte på besök för att kolla in det nya hotellet.

11 maj 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Alla som rör sig eller bor i Hammarby sjöstad har kunnat se att Park In som första företag har fått SL:s tillstånd att stripa en hel tvärbanevagn med deras budskap. Samma färgglada känsla möter oss när vi kliver in i foajén. Allting är toppfräscht och snyggt.

Park Inn är känt för att allt som en gäst behöver ska finnas, men inget överflödigt. Det som sticker ut mest i rummen och på hotellet är de stora fönsterna, färgerna och konsten.

Över 400 konstverk av nu levande svenska konstnärer pryder hotellet vilket ger de stilrena rummen karaktär.

I mötesrummen är utsikten, de stora fönsterna som går hela vägen ner till golvet och den nybyggda känslan den största behållningen. Sedan gör ju det trevliga området i sjöstaden sitt till atmosfären. Konferensrummen tar upp till 50 deltagare i biosittning, så hotellet passar bäst för små och mellanstora konferensgrupper.

I bottenplanet ligger restaurangen med nytt koncept, RBG Bar&Grill som serverar både gott grillat kött och fräscha sallader. Där kommer det även att finnas en uteservering till sommaren.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.