Kreativa lokaler för möte och fest - | Konferensvärlden
Generator
Generator
Generator
Generator
Generator
Generator
Generator
Generator
Restaurang Himla.
Reportage > Kreativa lokaler för möte och fest

Kreativa lokaler för möte och fest

Mötestrender Vill du konferera i roliga och kreativa lokaler? Önskar du dessutom sitta centralt i Stockholms city och möta trevlig och serviceinriktad personal – då ska du ta dig till Generator Stockholm. Här kan du dessutom kombinera konferensen med spel och aktiviteter som ingår i konferenslokalen samt mingla i egen bar efter dagens slut.

Text: Helena Wikström

21 mars 2024,

Generator Stockholm ligger så centralt det bara går. Vid Norra Bantorget med gångavstånd till Centralstationen och Arlanda Express – mitt i det pulserande citylivet med shopping, restauranger, barer och allmänna kommunikationer.

– Vi startade 2016 och vi ser oss som en hybrid mellan ett hostel, hotell och en mötesplats för konferenser och events med väldigt roliga och kreativa möteslokaler, säger Magnus Barkestam, Hotel Manager på Generator Stockholm.

Generator Stockholm är en av många anläggningar i Generatorkedjan som idag återfinns i bland annat London, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Köpenhamn, Dublin, Hamburg, Madrid, Paris, Rom och Venedig.

– I Stockholm har vi fyra moderna och kreativa konferenslokaler för grupper mellan 2 till 150 personer. Så vill man sitta i en miljö som skiljer sig från lite vanliga fyrkantiga och tråkiga lokaler, så ska man besöka oss, säger Magnus.

Den största lokalen rymmer 100 personer i biosittning och 150 personer i stående mingel. Här finns det, förutom all teknik som behövs för ett bra möte eller konferens, även tv-spel, arkadspel, pingisbord, dart-tavla, flipperspel m.m.

– Det här skapar en rolig och lustfylld inredning, men tanken är givetvis att spelen ska användas av gästerna i pauser eller efter konferensens slut. Många grupper vill avsluta dagen med spel och mingel och vi har även en bar i den här lokalen, berättar Magnus.

Den stora lokalen, med två ”breakout rooms” i direkt anslutning, är lika lämplig för klassiska konferenser och work-shops som företagsmiddagar och kick-offer. Förutom denna lokal erbjuds ytterligare 3 inspirerande mötesrum för mellan 7 och 17 personer.

Generator Stockholm är en personlig mötesplats. Personlig i stil och atmosfär, och personlig personal. Här möter du en och samma person från det första bokningssamtalet, genom hela vistelsen till slutfakturan. Den trevliga personalen finns dessutom på plats dygnet runt.

– Hos oss slipper man bollas mellan en massa olika personer. Vi är också ett prisvärt alternativ med tanke på både vårt läge och på vad man får när man kommer till oss. Vi erbjuder bra upplevelser till överkomliga priser och är mästare på sociala upplevelser, säger Magnus.

På Generator Stockholm hittar du Bar och Restaurang Hilma, inredd med en skön fusion av det typiskt svenska och poppig ultramodern design. Hilma kan hyras av företag för privata middagar och fester och rymmer 120 sittande middagsgäster och upp till 300 personer i stående mingel.

– Hela miljön är verkligen inspirerande! Den ligger på markplan mot Torsgatan och har projektor, mikrofon, dansgolv, dj-bås och ljud- och ljusanläggning. Man kan börja med en sittande middag för att sen fortsätta med dans, musik och mingel, förklarar Magnus.

Klassiska dagkonferenser är de vanligaste arrangemangen, men Generator Stockholm är ett hotell med 130 rymliga och modernt inredda hotellrum för långväga gäster.

Fakta:
Generator Stockholm ligger på Norra Bantorget i Stockholms city. Här kan du konferera i fyra inspirerande lokaler där den största även erbjuder flertalet spel och aktiviteter samt egen bar för avslappnat och roligt kvällshäng. Den läckert designade restaurangen Hilma kan bokas för företagsfesten med sittande middag och efterföljande dans och mingel.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.