Närmare avgången kan du inte komma - | Konferensvärlden
Radisson Terminal
Radisson Terminal
Radisson Terminal
Radisson Terminal
Radisson Terminal
Radisson Terminal
Reportage > Närmare avgången kan du inte komma

Närmare avgången kan du inte komma

Hotell På Radisson Blu Airport Terminal Hotel kan ditt möte bli riktigt effektivt. Mitt i den intensiva flygplatsen, lika nära terminal 4 som 5, finns en lugn och kreativ plats för koncentrerade och effektiva möten. Här kan man landa i dubbel bemärkelse.

30 april 2024,

Radisson Blu Airport Terminal Hotel ligger mitt i SkyCity, med gater, restauranger och butiker inom gångavstånd. Hotellet byggdes 1993 samtidigt som hela SkyCity, som skulle bli hjärtat på flygplatsen, och hotellet fick sin strategiska plats mitt i detta centrum.

Hotellet är Arlandas närmaste hotell, med direktaccess till flyg, Arlanda Express, SJ, pendeltåg och flertalet bussar. Det personliga mötet blir effektivt och hållbart när deltagarna bara gjort en resa med ett transportmedel – man sparar både tid och man sparar på miljön.

– Till oss är det enkelt att komma med kort varsel. Om man snabbt vill samla deltagare till ett möte så behöver de bara boka sina resor, vara här vid 9-tiden, hålla sitt möte och kan sen vara hemma igen till middagen! Snabbt, effektivt och smidigt!, säger AnnSofie Lanner, General Manager för Radisson Blu Airport Terminal Hotel.

På Radisson Blu Airport Terminal Hotel finns 36 konferenslokaler varav den största rymmer 80 personer, vidare finns flertalet lokaler lämpliga för 50-60 personer och de mindre styrelserummen är väl tilltagna och rymmer upp till 18 personer. Konferensvåningarna är flexibelt utformade så man kan stänga av en del av ett våningsplan och ha en avskild konferens utan att störas av andra gäster.

– Den största lokalen är dessutom ypperlig för minimässor med 10-15 utställare, och då finns det ändå gott om utrymme för mingel och fika, förklarar AnnSofie.

Lokalerna har dagsljus som ger välbehövlig energi och är utrustade med modern teknik. Dessutom finns en större lokal med utsikt över landningsbanan där man kan se flygplan lyfta och landa.

Över trettio års konferensverksamhet har skapat en gedigen kunskap i hur man bäst arrangerar konferenser, och personalen får ofta fina vitsord från sina besökare.

– Vi får ofta höra från våra gäster hur väl de blivit mottagna och hur smidigt allt löpt. Hur bra det fungerat med alla måltider och hur gott det smakat. Det känns väldigt roligt att så många är nöjda med vårt arbete, säger AnnSofie.

I restaurang Sky Horizon serveras måltider mitt i händelsernas centrum, även här med storslagen utsikt över landningsbanan. Frukostbuffén står uppdukad redan klockan 04.30, och för de som ska iväg ännu tidigare finns en Grab & Go-frukost tillgänglig mellan 03.00 och 06.00.

– När man är på konferens är måltiderna av stor betydelse och det har vi verkligen tagit fasta på. Man måste kunna fylla på med bra energi för att få till lyckade möten, säger AnnSofie.

Frukostbuffén är fräsch och välkomponerad och fikabuffén som serveras på eftermiddagen är otroligt uppskattad. Luncherna har genomtänkta kött-, fisk- och vegetariska alternativ och man tar på ett självklart sätt hänsyn till alla former av matallergier och önskemål om sockerfria bakverk.

– Vårt kök är väldigt följsamt och anpassar sig till vad gästerna önskar, vilket är extra viktigt när man är en stor konferensgrupp med många olika behov och önskemål, fortsätter hon.

På en flygplats är tempot högt, mycket människor och rörelse. Men inne på Radisson Blu Airport Terminal Hotel råder lugnet. Här kan man landa i dubbel bemärkelse – mitt i händelsernas centrum finns en lugn och kreativ plats för koncentrerade och effektiva möten.

– Det är tydligt att våra konferensgäster ser värdet i att mötas på samma plats och med vårt strategiska läge är vi en effektiv och lättillgänglig plats för det mötet, avlutar AnnSofie.

Fakta:
Radisson Blu Airport Terminal Hotel ligger mitt i SkyCity på Arlanda. 36 konferenslokaler för upp till 80 personer, 260 ljudisolerade och bekväma hotellrum, gym och en välrenommerad restaurang, Sky Horizon. Samla alla deltagare på den självklara knutpunkten för både flyg, tåg och buss.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.