Rönneberga – en plats att längta tillbaka till - | Konferensvärlden
Rönneberga Konferens
Rönneberga Konferens
Rönneberga Konferens
Rönneberga Konferens
Rönneberga Konferens
Rönneberga Konferens
Rönneberga Konferens
Reportage > Rönneberga – en plats att längta tillbaka till

Rönneberga – en plats att längta tillbaka till

Konferenspärlor Längst ute på Lidingö, på Elfviks udde, hittar du Rönneberga. Här har det anordnats konferenser, kurser och möten sedan 1969 då anläggningen byggdes – just för att vara en mötesplats. Som en egen liten resort där det folkliga står i centrum och skapar en anda av värme och gemenskap.

30 januari 2024,

En egen liten resort endast 20 minuter från Stockholm med allt man kan önska sig, både för en konferens eller för en härlig weekend med vännerna. Populärt besöksmål för drop-in luncher, fika samt övernattning för affärsresenärer.

– Idag arbetar vi mot alla segment, både företag och privatgäster. Våra konferensgäster är här under veckorna och på helgerna byter vi skepnad och blir en populär plats att besöka för privatpersoner, berättar Maria Sandström, Hotellchef.

Här finns paddel- och boulebanor, restaurang, bar, stor uteservering och 98 hotellrum i tre byggnader. Baren har renoverats och är idag anläggningens mysiga”vardagsrum” med shuffleboard och andra lättsamma förströelser för avslappnat umgänge. På Rönneberga finns också ett stort vackert badhus byggt i koppar, med stora fönster från golv till tak. I badhuset kan du simma i den stora poolen, här finns bubbelpooler, ett nyrenoverat och modernt gym, torr- och ångbastu samt en stor relaxavdelning.  

– Rönneberga är folkligt. Vi har våra kärnvärden som är viktiga för hela verksamheten; kvalitet, värdskap och folklighet, fortsätter Maria.

Här finns konferensfaciliteter både för den lilla som stora konferensen. 16 konferenslokaler där de två största tar upp till 240 personer och är utrustade med den absolut senaste tekniken. Vill man konferera mindre men intimare så finns det konferensrum i de tre hotellbyggnaderna. 

– Våra tre hotellbyggnader är helt nyrenoverade och i vart och ett av dem så finns det en exklusiv konferensvåning som rymmer 30 personer, berättar Maria.

Work and play är ett koncept som lämpar sig utmärkt på Rönneberga. Läget längst ute på Elfviks udde, med stora aktivitetsytor, egen fotbollsplan och egen brygga är som gjort för roliga aktiviteter. Längst ute på Lidingö är bebyggelsen gles och naturen bjuder in till sköna skogspromenader. 

Rönneberga har också en egen ö ute i skärgården. Gistholmen ligger en och en halv timma med Waxholmsbåt från Rönneberga, med RIB-båt är man där på 50 minuter. Här finns ett tjugotal nybyggda stugor och ön har blivit en populär plats att förlägga sin konferens på.

– Många väljer att göra en kombination. Man börjar ute på Gistholmen där man kan göra en mataktivitet, antingen själva eller med kockar från Rönneberga. Här finns en stor lokal som rymmer upp till 100 personer. Och nästa natt sover man på Rönneberga, säger Maria.

En resort som rymmer allting, till och med en egen ö. Rönneberga är en plats att längta tillbaka till. Många besökare berättar att de varit här som konferensgäster och haft en så fin upplevelse att de nu vill komma tillbaka privat. Det goda värdskapet och servicen, finns som ett nav i hela anläggningen.

– Det personliga bemötandet man får hos oss skapar en enorm trygghet för våra gäster och är något de ofta återkommer till. Att allt har fungerat så bra för att vi står mitt i centrum för deras behov, säger Maria.

Rönneberga byggdes på 60-talet och den tidsandan finns kvar, välbevarad trots genomgripande renoveringar. En arkitektur och design som återfinns både i själva byggnaderna som i möbler och färgval. En unik plats byggd specifikt för möten och konferenser – en plats att längta tillbaka till.

Fakta:
Rönneberga ligger på Lidingö utanför Stockholm. Här finns 16 konferenslokaler, 148 bäddar, stora aktivitetsytor, boule- och paddel-banor och ett unikt stort badhus för spa och relax. Anläggningen är certifierade av Svenska Möten och de centrala kärnvärdena är kvalitet, värdskap och folklighet.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.