Spännande lokaler på Stockholms universitet - | Konferensvärlden
Stockholms universitet Aula Magna
Aula Magna, Stockholms universitets stora möteslokal.
Aula Magna, Stockholms universitet
Aula Magna, Stockholms universitets stora möteslokal
Aula Magna, Stockholms universitet
Aula Magna, Stockholms universitets stora möteslokal
Reportage > Spännande lokaler på Stockholms universitet

Spännande lokaler på Stockholms universitet

Stora möten Bara några minuter från centrum, skönt inbäddad i grönska i världens första nationalstadspark, ligger Aula Magna, Stockholms universitets stora möteslokal.

5 december 2016, uppdaterad: 5 december 2016

Aula Magna är en fullskalig och modern konferensanläggning, ritad av Ralph Erskine, en av Sveriges mest kända arkitekter. Här arrangeras många seminarier, föreläsningar och kurser inom ramen för universitetet och dess forskningsverksamhet.

Här kan också företag och andra organisationer boka lokaler, både för riktigt stora arrangemang och mindre seminarier, allt under ett och samma tak i magnifika lokaler.

– Vi erbjuder ett specialpris för företag som väljer att förlägga sin årsstämma i Aula Magna, berättar Agneta Hollström, projektkoordinator på Stockholms Universitet. Man får då tillgång till hela huset under två dagar. Den typen av bokning kräver ofta riggning av teknik en dag innan, och då är vi också flexibla med tiderna. Ett flertal större företag och banker har under åren valt att förlägga sina årsstämmor hos oss, och de återkommer gärna, konstaterar hon. Aula Magnas fascinerande lokaler präglas av naturmaterial som ljusa träslag och natursten och visar överallt upp nya oväntade vinklar och vackra inredningsdetaljer.

Amfiteater för 1 100 personer

Hörsalen i Aula Magna, som har plats för drygt 1 100 personer, är utformad som en amfiteater, med akustik och avancerad teknik helt anpassad för konferenser, presentationer och föreläsningar.

Amfiteaterns form ger hörsalen, trots storleken, en känsla av intimitet och samvaro. Med hjälp av en mobil mellanvägg kan hörsalen omvandlas till två separata hörsalar där olika aktiviteter kan äga rum parallellt.

Högst upp i Aula Magna ligger fem seminarierum för mindre seminarier och workshops, antingen i anslutning till ett arrangemang i någon av de större lokalerna, eller helt fristående. Utanför hörsalen finns mingelutrymmen i två plan.

Insprängd i berget

Foajén på entréplanet är delvis insprängd i berget och har utrymme för registrering, bemannad garderob och mingel.

Galleriet på det övre planet är den naturliga samlingsplatsen vid pauser i programmet. Från det ljusa och spatiösa galleriet har man utsikt över den omgivande naturen genom fönsterväggarna. Det är en idealisk plats för utställningar, förtäring i pauser eller trevligt mingel efter avslutad konferens.

Läs mer om Aula Magna på Konferensguiden.se. Få kostnadsfri hjälp att boka din nästa konferens, kickoff eller event här.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.