Stort och brett serviceutbud hos Sodexo - | Konferensvärlden
Sodexo
Sodexo
Nynäs Havsbad
Sodexo
Skytteholm
Reportage > Stort och brett serviceutbud hos Sodexo

Stort och brett serviceutbud hos Sodexo

Sodexo är ett globalt företag med fokus på att erbjuda sina kunder Quality of Life Service, det vill säga olika typer av service för ökad livskvalité. Syftet är att bolagets kunder och deras medarbetare ska ha support i sin vardag så att de kan fokusera på det som är deras egentliga arbetsuppgifter och det egna företagets kärnverksamhet.

25 oktober 2017,

Genom mer än 100 olika sorts tjänster erbjuder Sodexo sina kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom bland annat reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management, hushållsnära tjänster och conciergetjänster, men också olika typer av konferenstjänster.

- Sodexo tillhandahåller en komplett portfölj av servicetjänster för både det privata näringslivet och den offentliga sektorn. Detta innebär att vi också vill erbjuda attraktiva mötesplatser när företaget har externa möten utanför kontoret eller industrimiljön, berättar Jörgen Tingsberg som är Marknads- och försäljningschef på Sodexo.

Många olika typer av anläggningar

Sodexos konferensanläggningar finns därför på olika platser runtom i Sverige och rymmer alltifrån herrgårdar, kurhotell och mötesplatser i city till unika hotell med skid- och andra idrottsmöjligheter.

Gemensamt för alla anläggningar är ett genuint värdskap, vackra miljöer och moderna lokaler i kombination med högklassig mat, alltid lagad från grunden. Utbudet ska täcka olika typer av möten, oavsett om det är den interna organisationen som ska träffas eller om det är ett litet eller större event för företagets kunder. Sodexos erbjudande omfattar miljöer med och utan logi, detta då ju behoven ser olika ut vid olika typer av möten och arrangemang.

- Vi vill också att några av våra hotell- och mötesplatser ska erbjuda möjlighet för privatpersoner att njuta av avkoppling, fest och weekend. Nynäs Havsbad och Skytteholm i närheten till Stockholm samt Hämeenkylä Manor utanför Helsingfors har blivit uppskattade val för dessa gäster, förklarar Jörgen Tingsberg. Vi får ofta höra av våra kunder och gäster att de är särskilt nöjda med utbudet och mixen av hotell- och mötesplatser.

Att många av Sodexos anläggningar ligger i expansiva, företagstäta områden samt oftast väldigt nära kommunikationer har bidragit till att både nya och återkommande kunder väljer att löpande mötas där.

Grundläggande värderingar

Men för företaget Sodexo är det inte bara angeläget att erbjuda sina kunder en så bra service och ett så stort utbud som möjligt. Minst lika viktigt i bolagets verksamhet är att arbeta för att leva upp till dess grundvärderingar och etiska principer, vilket bland annat betyder stora satsningarna på mångfald, inkludering och en strävan efter att ha en medarbetargrupp som representerar många olika kompetenser.

- Vi arbetar aktivt mot all typ av diskriminering genom att öka medvetenheten och ge alla lika möjlighet till utveckling. Vi ger service till kunder och konsumenter i alla länder och inom alla kulturer och därför är det viktigt för oss att våra medarbetare speglar samma mångfald som finns hos våra kunder, förklarar Jörgen Tingsberg avslutningsvis.

Fakta Sodexo:

Sodexo grundades 1966 av Pierre Bellon i Marseille, Frankrike och är idag världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet.

Sodexo har verksamhet i drygt 80 länder världen över, 425.000 medarbetare och runt 70 miljoner människor tar varje dag del av företagets service på olika sätt.

Företagets historia i Sverige startade redan i början av 1900-talet och har sina rötter i stora servicebolag som SARA, Procordia Service och Partena. År 1995 köpte Sodexo upp Partena och idag är Sodexo Norden ledande inom Service Management i Norden med 11.000 medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Taggar/Etiketter
Konferens  Natur  Restaurang  Sodexo Meetings  


Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.