Teambuilda med lego?? - | Konferensvärlden
Reportage > Teambuilda med lego??

Teambuilda med lego??

Dags att väcka liv i en gammal barndomsdröm? På Legoland i Danmark finns möjlighet att kombinera nytta med nöje – här kan man på ett lekfullt sätt skapa starkare sammanhållning och lösa problem genom legobygge med kollegerna.

Text: Fanny Westin

23 maj 2013, uppdaterad: 17 juni 2013

Det är kanske få tillfällen då det känns helt legitimt att som vuxen, och i arbetskamraternas närvaro, sätta sig och bygga med legobitar – men inom ramarna för Hotell Legolands kick-offverksamhet är det fullt tillåtet. ?

– I början kan folk tycka att det är lite lustigt, ”Ska jag som är vuxen bygga med lego?” Men när de väl har börjat är de svåra att stoppa, berättar Mads Keblovszki på Hotell Legoland. ??

Släpp loss kreativiteten ?
Konceptet “business & bricks” är en workshop på allt från 20 minuter till en heldag där deltagarna får lösa olika uppgifter, antingen i par eller i större grupper. Det kan vara att utifrån en minimodell, utan instruktioner, bygga en enmeters legofigur, eller att med ”viskleken” försöka skapa en legokreation baserad på en originalbeskrivning som under vägens gång modifierats – allt i syfte att på ett lustfyllt sätt utveckla kommunikationen i gänget.

Nöjesparken Legoland har, liksom hotellet, funnits sedan 1968 och här kan man ströva runt i en rad olika fantastiska miniatyrvärldar. Hur många legobitar som har gått åt för att skapa detta Mecka för legoentusiaster är oklart, men klart är att den största figuren – presidenterna på Mount Rushmore – tog hisnande 1,5 miljoner legobitar och 40 000 duplobitar i anspråk.?

Snabbfakta Hotell Legoland?
Plats: 3 km från Billunds flygplats i Danmark, 40 minuter från Köpenhamn.?
Kapacitet för konferenser: 2 auditorium samt 31 mindre rum och 199 hotellrum. ?
Äta: Ät en galamiddag i det kungliga palatset i kärnan av Legoland eller en gourmetmiddag i sällskap av hajar i Legolands egen undervattensvärld. ?Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.