Tre fantastiska konferenshotell i tre nordiska huvudstäder - | Konferensvärlden
Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm
Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm.
Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo
Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo är helt nyrenoverat.
Radisson Blu Falconer Hotel & Conference
Dessert på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center in Copenhagen.
Reportage > Tre fantastiska konferenshotell i tre nordiska huvudstäder

Tre fantastiska konferenshotell i tre nordiska huvudstäder

Mötestrender Radisson Blu, en av världens största hotellkedjor, med nästan 300 hotell i 69 olika länder, erbjuder ett antal konferensanläggningar av världsklass i Skandinavien. Alla med olika stil och karaktär, men med några saker gemensamt: lång och gedigen erfarenhet av att ordna framgångsrika möten och en personal som delar den unika “Yes I Can”-filosofin. Här presenterar vi nyrenoverade Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center in Copenhagen samt Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockhom.

19 maj 2016, uppdaterad: 13 september 2017

Nyrenoverat landmärke i Oslo

Njut av den fantastiska utsikten över Norges vackra huvudstad och dess fjordar och berg från Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo. Detta 22 våningar höga och inspirerande hotell, mitt i staden, öppnade år 1975 och är idag ett av Norges mest erfarna konferenshotell, mitt i Oslo centrum.

En omfattande renovering av hotellet blev precis klar och gästerna kan nu njuta av en ny och inspirerande design i såväl många av de 499 hotellrummenen som i Skybaren. Baren på 21:a våningen är designad av den världsberömda arkitektbyrån Snøhetta.

För gäster som inte vill tumma på sin träning är hotellets spa- och fitnessanläggning “Lagunen” även den nyrenoverad och här kan man bada i den glimmrande poolens vatten efter att ha kört ett hårt träningspass i några av gymmets alla toppmoderna apparater.

Flexibla och funktionella konferenslokaler och eventytor finns det gott om på hotellet, liksom stora mötesfaciliteter med plats för upp till 1.200 gäster, allt praktiskt beläget i gatuplan. Hotellet ligger på promenadavstånd till exempelvis det kungliga Slottet, Nationaltheatret, och gågatan Karl Johan.

Ett av de största i Köpenhamn

Som det enda hotellet i stan med en direkt tunnelbaneförbindelse till Kastrups flygplats, möter Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center in Copenhagen sina gästers högt ställda krav på bekvämlighet och flexibilitet.

Hotellet ligger i närheten av flera viktiga multinationella företag, universitet och nöjesattraktioner, som exempelvis IBM, Carlsberg och Copenhagen Business School, men också nära Carlsbergbryggeriet, Tivoli och Köpenhamns Zoo.

Hotellet har totalt 166 högklassiga rum och sviter, alla med gratis wi-fi av högsta hastighet. Dess konferenscentrum kan ta emot hela 3.000 personer, vilket gör Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center till en av de allra största mötesplatserna i Köpenhamn. Förutom de fina konferensmöjligheterna erbjuder man sina gäster att avnjuta måltiderna i hotellets Backstage Bar & Restaurant, som serverar ett elegant danskt kök med internationella klassiker, tillsammans med ett brett utbud av vin och drinkar.

Intill hotellet ligger ett modernt gym som gästerna har tillträde till och – för den som vill motionera utomhus – finns alldeles i närheten fina gångvägar för jogging- cller löpturer.


Bra läge och professionell service i Stockholm

Radisson Blu Waterfront Hotel ligger idealiskt i Stockholm, mitt i stadens hjärta. Centralstationen och Arlanda Express-tåget nås med en rulltrappa precis utanför hotellet. Och precis intill “Stockholm Waterfront Congress Centre” utgör detta fem år gamla hotell en perfekt plats att bo på för såväl konferensgäster som för andra besökare till den svenska huvudstaden.

Förutom möjligheten att anordna privata middagsbjudningar och andra sammankomster på hotellet, har dess gäster tillgång till alla mötesrum på Waterfront Conference Centre, som är Stockholms största mötesplats. Med en mötesyta på cirka 14.000 kvadratmeter, totalt 21 flexibla rum och med ett auditorium med plats för 3.000 personer finns det mesta man kan önska för en lyckad konferens här.

Många av Radisson Blu Waterfront Hotels 414 fräscha och moderna rum och sviter har utsikt över Riddarfjärdens vatten och Stadshuset och natutrligtvis finns här även ett välutrustat gym och en restaurang och bar som båda är öppna hela dagarna.

Bättre gästupplevelser 

Rezidor Hotel Group, i vilken Radisson Blu ingår, har för inte så länge sedan nylanserat sitt prisbelönta serviceprogram ”Yes I Can!”, som introducerades första gången år 1995.  
 
Tanken med detta program är att alla medarbetare ska genomgå en uppdaterad utbildning i hur man bäst ska kunna ge gästerna förstklassig service och bra hotellupplevelser. Genom utbildningsprogrammet - och i det dagliga arbetet - uppmuntras medarbetarna till att ta initiativ och ansvar för att säkerställa att gästerna blir nöjda. 

Varje dag gör våra medarbetare sitt yttersta för att ge gästerna bra service, och genom det uppdaterade utbildningsprogrammet kommer vi att lägga ytterligare fokus på hur vi kan bemöta gästerna på bästa möjliga sätt och uppfylla - och överträffa - gästernas förväntningar, förklarar Tom Flanagan, Area Vice President för Rezidor Hotel Group i Norden.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.