Ulla Winbladh bygger nytt - | Konferensvärlden
Reportage > Ulla Winbladh bygger nytt

Ulla Winbladh bygger nytt

Inför 2010 har Ulla Winbladh på Djurgården byggt en helt ny restaurangdel och ett helt nytt kök. Men alla som gillar deras husmanskost kan vara lugna, köket kommer även fortsättningsvis att satsa på svensk mat.

24 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

- Vi har planerat den här ansiktslyftningen i flera år nu, så det känns naturligtvis fantastiskt att det är klart, säger Ewa Helmersen, vd Stockholm Fisk gruppen som driver Wärdshuset sedan 2003.

Det senaste året har Ulla Winbladh renoverats med fokus på att skapa en yngre känsla till den nya inglasade och ljusa restaurangdelen som kallas Glaspaviljongen. Den rymmer 100 personer och går att använda till det mesta. På sommaren är det tänkt att man ska öppna upp Glaspaviljongen mot uteserveringen. Ett helt nytt, funktionellt kök har även byggts intill den nya delen.

Pelle Johansson är källarmästare på Ulla Winbladh sedan nio år tillbaka. Han berättar att de ska fortsätta att servera svensk husmanskost.

- Köket kommer att servera husmanskost som vi alltid har gjort den, inga konstigheter. Från och med januari kommer vi att servera lunchbuffé med husmanskost och smörrebröd. En annan nyhet är hamburgare och korv med mos - på vårt sätt, säger han.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.