Vardagslyx på nya Ibis - | Konferensvärlden
Reportage > Vardagslyx på nya Ibis

Vardagslyx på nya Ibis

Nya bekvämare sängar med duntäcken, nya kuddar och platt-TV med satellitkanaler i varje rum är några av uppgraderingarna i Ibis Stockholm Kista hotell. Vardagslyx är tanken bakom att erbjuda service och bekvämligheter till ett lågt pris som gör att gäster får pengar över till att spendera på annat. Renoveringen av Ibis Hotell i Kista är en del av en satsning att uppgradera Ibis svenska hotell.

20 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Ibis Stockholm Kista har uppgraderats och är nu med sina 87 rum ett lika attraktivt som prisvärt alternativ i stadsdelen.

Det är en genomtänkt satsning som handlar om en ny modern design med nya bekväma sängar, nya kuddar, komfortabla duntäcken, nya lampor, ny tilltalande färgskala och platt-TV med satellitkanaler i varje rum.
– Vi ser gärna en vistelse på hotellet som vardagslyx, säger Lars Toresson, operativ chef på Norse Hotels som driver hotellet. Förutom hög komfort, kan resenären använda sparade pengar till annat på destinationen. Gästen får alla bekvämligheter som behövs under en hotellvistelse, men till ett mycket bra pris.

Kista strax norr om Stockholms innerstad är ett utmärkt läge för bland annat affärsresenärer. Själva stadsdelen växer snabbt och har många ledande företag inom IT och telekom som attraherar besökare från hela världen.

Men även turister som besöker Stockholm kan dra nytta av Ibis Hotels läge. I närheten ligger Stockholms största köpcentrum, Kista Galleria. Dessutom har stadsdelen en tydlig satsning på konst och kultur. Hotellet erbjuder gratis parkering samtidigt som det är enkelt att med kollektivtrafik snabbt ta sig in till centrala Stockholm.

Att bo på ett hotell ska inte behöva göra ett allt för stort hål i reskassan, oavsett om man är affärsresande eller turist. Detta är Ibis Hotels affärsidé. Med en ny tidsenlig design erbjuder hotellet såväl komfort och service till ett rimligt pris.

Om Norse HotelsFöretaget är verksamt i Norden som investerare och operatör i hotellbranschen med över 1 400 rum. De flesta hotell drivs genom franchiseavtal med internationella hotellvarumärken. I Sverige driver Norse Hotels 14 Ibis hotell och fyra Formule 1 över hela landet.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.