Planera framtiden 52 steg från havet - | Konferensvärlden
Reportage > Planera framtiden 52 steg från havet

Planera framtiden 52 steg från havet

Avkoppling och ansträngning går hand i hand och arbete i energifull atmosfär vid havet är sällan en dålig idé för att skapa gruppdynamik, sammanhållning och nya idéer.

20 februari 2014, uppdaterad: 30 januari 2019

Text: Sandra Hiort

Översköljs av lugn, njut av havsutsikt och planera med ro. På Varbergs Kusthotell är det svårt att stressa upp sig. Skulle det ändå, mot förmodan, ske så kan man här bege dig till Sveriges enda havsvattenspa och låta hetsiga tankar rinna ut med saltvattnet. Och när så en hel konferensgrupp har hämtat andan en stund så är det bara att börja rassla av dagordningen, om man vill till havsutsikt. Planering och innehåll på konferensen kan du dessutom få kostnadsfri hjälp med av mötesproffs redan innan sitt besök, med dem kan man diskutera allt ifrån mötesmetoder till mat som gör gruppen effektiv. Annat som kan hjälpa till med effektiviteten är till exempel minimassage, energishots, ett besök i gymmet eller ett dopp i Kurortens kallbadhus.

Varbergs Kusthotell

Ligger: I Varberg, en knapp timme söderut från Göteborg. 52 steg från havet.

Sovrum: 105 dubbelrum. 27 enkelrum.

Möteslokaler: 14 konferenslokaler, 5 grupprum. Det finns ett konferenshus, Villa Apelviken för grupper upp till 220 personer. Här finns även 40 hotellrum, 80 bäddar.

Mat & dryck: Här serveras bland annat en spabuffé till lunch i restaurangen Salt & Vatten, fikabuffén innehåller både hembakat, färsk frukt, smoothie, nötter och havsutsikt. Till middag kan man bland annat beställa västkustinspirerat gourmetbord, kräftskiva eller temabufféer.

Övrigt: Alla sovrum har sängar från Hästens/Carpe Diem. PC i varje konferensrum, mobila LED-skärmar med officepaket, fri internetuppkoppling. Gym, bastu, strandpromenad och möjlighet till en mängd aktiviteter.Se alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.