Bäst i Sverige på ostronöppning och champagnesabrering - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Bäst i Sverige på ostronöppning och champagnesabrering

Bäst i Sverige på ostronöppning och champagnesabrering

SM i både ostronöppning och champagnesabrering avgjordes på Gothia Towers i helgen.

25 augusti 2014, uppdaterad: 25 augusti 2014

Bäst i Sverige på att öppna ostron är Hasse Johannesson från Berga som öppnade och lade upp 30 ostron på 2 minuter och 35 sekunder. Hela 32 sekunder snabbare än andrapristagaren Johan Malm. Samtidigt som ostron öppnades sabrerades också champagneflaskor, något som Mathias Kahn från Stockholm var allra bäst på. 



Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.