Bäst i Sverige på ostronöppning och champagnesabrering - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Bäst i Sverige på ostronöppning och champagnesabrering

Bäst i Sverige på ostronöppning och champagnesabrering

SM i både ostronöppning och champagnesabrering avgjordes på Gothia Towers i helgen.

25 augusti 2014, uppdaterad: 25 augusti 2014

Bäst i Sverige på att öppna ostron är Hasse Johannesson från Berga som öppnade och lade upp 30 ostron på 2 minuter och 35 sekunder. Hela 32 sekunder snabbare än andrapristagaren Johan Malm. Samtidigt som ostron öppnades sabrerades också champagneflaskor, något som Mathias Kahn från Stockholm var allra bäst på. 



Sök igen

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.