För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Mat & dryck Numera är vi vana vid digitala möten, digital fika och AW. Inget konstigt med att köra digital jullunch eller julmiddag heller menar Bryggarsalen och satsar därför på Julmatkassen. Boka julkassen med Bryggarsalens goda, hemlagade mat med julens smaker - för leverans till kontoret eller hem till var och en.
Prisbelönta Niklas Pallgren, köksmästare hos servicebolaget Sodexo blev trea när några av landets främsta ekokockar gjorde upp om titeln ”Årets ekokock 2019”. Det blev en stentuff toppstrid när finalisterna lagade en trerättersmiddag från en i förväg hemlig råvarulista baserad på rotfrukter och grönsaker som kockarna själva fick skörda innan tävlingen.
Mat & dryck Lobbybaren, med nybyggd veranda är en totalrenoverad lobby med nybyggd bar som harmoniserar med den resterande miljön på Djurönäset.
Hållbarhet & Miljö Glädjen är stor på Färna Herrgård i Västmanland. En av restaurangens Souschefer, Robin Hytter, har gått till final i Årets Ekokock 2019 i hård konkurrens med några av Sveriges skickligaste kockar.
Mat & dryck Högbo Brukshotell har nu presenterat höstens temamiddagar och att det blir smakupplevelser, konstnärligt och kulinariskt utöver det vanliga står klart. Tre ord genomsyrar de 4 planerade temamiddagarna - nytänkande - hållbarhet och närodlat.
Mat & dryck På Skytteholm serveras nu det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. I detaljerna sitter den gastronomiska helhetsupplevelsen. På Skytteholm tar man fasta på det svenska och almanackans dagar, i matfilosofin ska man alltid känna av omsorg och eftertanke när man får sin tallrik till bordet.
Mat & dryck Sundbyholms Slott och Mont-Ferrant, Spaniens äldsta cava-producent, har inlett samarbete för att tillverka Sundbyholm Mont Ferrant Brut Nature ECO. Två företags gedigna historia sammanfogas i en vacker flaska som pryds av prins Eugens målning från 1893.
Mötestrender Det är aktiviteterna runt omkring konferensen som gör hela upplevelsen. Det menar The Winery Hotel som tagit fram en gedigen lista över närmare trettio olika aktiviteter som konferensbokaren kan krydda mötesupplevelsen med.
Mat & dryck Vid Färna Herrgård i Bergslagen ligger Färna Odlingar. Vid förra seklet fanns det en blomstrande handelsträdgård här med äppelträd och stora odlingar. För några år sedan fick åkrarna som stått i träda nytt liv genom Färna Odlingar. Nu finns här 50.000 svartvinbärsplantor och 20.000 rabarberplantor som blir till sylt, chutney, dryck och glögg.
Prisbelönta David Lundqvist är Årets Kock 2018 och ny svensk mästare i professionell matlagning. David Lundqvist kommer från Orust och är verksam på Grand Hotel i Saltsjöbaden. Lundqvist har tidigare stått som finalist i tävlingen.
Kom till ett julpyntat Trosa Stadshotell för ett kreativt och harmoniskt möte. Ta Trosabussen från Stockholm, Liljeholmen eller bil från Stockholm, resan tar cirka 55 minuter. Under perioden 24 november till 18 december byter vi ut trerätters menyn till ett traditionellt vällagat julbord när du bokar vårt konferenspaket "Trosa". Ett mervärde på 170 kr som vi bjuder på.
Nu dukar vi äntligen upp vårt älskade boutique-julbord igen! Med hållbarhet i fokus och klassiska smaker i en ny tappning har vi skapat en julupplevelse utöver det vanliga – och vi kan knappt vänta på att få välkomna er tillbaka till slottet för en festlig smakresa.
Välkomna till Idöborg, en egen ö, en dryg timme från Stockholm. Här kan vi erbjuda en heldag med god mat och aktiviteter såsom kajakpaddling och femkamp. Varva ned i vår vedeldade bastu med panoramautsikt innan ni välkomnas upp till vår nya lokal Ögonblicket med storslagen havsutsikt för middag och fest.
Välkomna till Strana där havet och bohuslänska kusten står i centrum! Kombinera teambuilding och kreativa samtal med en avslappnande stund i vårt nybyggda spa. Just nu erbjuder vi ett förmånligt mötespaket. Begränsat antal platser – boka idag!
Mellan maj och september erbjuder vi konferensgrupper (min. 25 personer) att kostnadsfritt uppgradera sin 3-rätters middag till en ljuvlig grillbuffé. Kockarna står ute i vår blommande rosengård och serverar direkt från grillen.