Grill serverar zombiedrinkar - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Grill serverar zombiedrinkar

Grill serverar zombiedrinkar

Den populära restaurangen Grill i Stockholm har byggt om sin bar. Nu serveras romdrinkar i zombiestil, i exotisk semestermiljö.

4 december 2013,

Baren på restaurang Grill i Stockholm har förvandlats till KOKO-MO, en Tiki-bar med brinnande vulkaner och zombiedrinkar. Tiki-barer har i regel exotiskt tema och dekor med inspiration från TIki-kulturen. Ofta serveras mycket rombaserade drinkar som till exempel mai tai. De första barerna av det här slaget öppnade i USA på 1930-talet, då därför att det var många som inte hade råd att resa bort. Barerna blev en fristad och gav känslan av semester i rolig, tropisk miljö. 

Barchefen på Grill, Markus Lundström, fick hittade inspiration till baren från bland annat Karibien, Polynesien, Sydostasien, Sydamerika och öar i Indiska oceanen. I samband med nysatsningen anställdes också rom- och drinkexperten Duane Shepard från Trinidad och Tobago.



Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.