Skeviks Gård utvecklar matkoncept - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Skeviks Gård utvecklar matkoncept

Skeviks Gård utvecklar matkoncept

Skeviks Gård satsar på egenodlat och närproducerat – startar samarbete med Årets Kock 2005.

21 maj 2014,

Skeviks Gård, Värmdö, utvecklar nu ett matkoncept tillsammans med Stefan Eriksson, Årets Kock 2005. Närproducerat och egenodlat ska styra maten på menyn. Gården har i flera hundra år haft tillhörande djur- och odlingsmarker, det vill man nu nyttja.

”Förutsättningarna här är fantastiska och det känns självklart att ta tillvara på dessa på bästa sätt” säger Stefan Eriksson.

Bland annat kommer man att odla egna ekologiska grönsaker, örter, bär och frukter. En fruktlund finns redan och kompletteras i år med 700 kvadratmeter grönsaksodling. Närmsta åren ska ytterligare 1 500 kvadratmeter mark bli odlingsjord. Sedan tidigare finns en biodling här som bidrar med honung och just nu byggs ett hönshus som kommer att rymma 25-30 höns som levererar frukostägg.



Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.