Svenskt och säsongsbetonat på Arlandas nya restaurang
Radisson Blu SkyCity har tillsammans med SSP utvecklat restaurangen On My Way Brasserie & Bar som nu öppnar på Arlanda.
17 juni 2014, uppdaterad: 17 juni 2014
Klassiska svenska rätter som Toast Skagen och Entrecote blir det på Arlandas nya restaurang On My Way. Kökets specialitet kommer att vara en hamburgare på högrev gjord på plats, från grunden.
”Vi erbjuder svenska klassiker, säsongsbetonade rätter och desserter; samtliga tillagade med de finaste råvarorna.”, säger Maria Tullberg, General Manager på Radisson Blu SkyCity.
Ostron och skaldjur är exempel på säsongsbetonade rätter som kommer att dyka upp på menyn. Samtliga rätter avnjuts till utsikt över landningsbana. Inför öppningen har man jobbat hårt för att få fram rätt atmosfär och helhetsupplevelse på restaurangen. Porslin är valt för att ge rätterna karaktär och möbler och färger ska kännas skönt, varmt och lite som hemma.
”Vi har arbetat intensivt tillsammans med Radisson Blu SkyCity och ser nu fram emot att öppna upp restaurangen. SkyCity är i ständig utveckling och vi ser fram emot att bidra i denna löpande förvandling genom att nu öppna upp ännu ett nytt, spännande restaurangkoncept”, säger Lars Edengréen, vd på SSP i Sverige.
Se alla inom temat här