ABBA The Museum presenterar en ny utställning - | Konferensvärlden
Mötesnytt > ABBA The Museum presenterar en ny utställning

ABBA The Museum presenterar en ny utställning

Utställning 36 år har gått sedan Sveriges mest framgångsrika musikexport slutade framträda tillsammans, men deras låtar spelas mer än någonsin idag. 5 år efter museets öppnande presenteras nu en helt ny utställning om gruppens medlemmar i ABBA The Museum, Stockholm – en utställning som skildrar allt som skett efter åren med ABBA.

13 mars 2018,

Den nya utställningen tar med besökarna på en resa genom årtionden av musik med fokus på Anni-Frid, Björn, Benny och Agnetha. Utställningen öppnar upp för allmänheten den 8 maj 2018.

- Precis vad som helst kan ske – och har skett – när kreativiteten släpps fri. Den nya utställningen kommer bjuda på många guldkorn, säger Anni-Frid Lyngstad.

- Eftersom vi har riktat skaparlusten åt så många håll efter ABBA-åren är den nya utställningen som ett härligt nöjesfält, tycker jag. Och det mest fantastiska är att resan aldrig tycks ta slut. Vi är på väg in i nya spännande äventyr, det kommer mera!, säger Björn Ulvaeus.

- Vi tog aldrig riktigt farväl av varandra. Vi ville prova nya saker, och tiden verkade aldrig rätt för ett återförenande. Men musiken har jag förstås aldrig lämnat. Mycket av det vi åstadkommit under åren efter ABBA presenteras nu i utställningen, säger Benny Andersson.

- ABBA-historien slutade inte 1982. Det ena gav det andra, och resan fortsätter. Det ser vi nu i denna utställning, säger Agnetha Fältskog.

Om ABBA The Museum

WALK IN, DANCE OUT – ABBA är en av världens mest framgångsrika popgrupper med över 380 miljoner sålda album. ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum där du kan vara en del av framgångssagan och få uppleva känslan av att vara den femte bandmedlemmen. Stå på scen med ABBA, sjunga karaoke i Polarstudion och dansa i musikvideon. Här finns även ABBA:s spektakulära scenkläder, guldskivor, originalprylar och mycket mer.

Om POP HOUSE

På Djurgården mitt i Stockholm ligger POP HOUSE på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, även hotell, utställningar om popmusik, restaurang & bar samt en välbesökt shop. I det nybyggda Glashuset finns spännande nyheter, bland andra möjlighet till live musik.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.