Alla hotell inom Scandinavian Resort Svanenmärkta - | Konferensvärlden
Torekov Hotell
Torekov Hotell i Skåne.
Torekov Hotell i Skåne.
Torekov Hotell i Skåne.
Mötesnytt > Alla hotell inom Scandinavian Resort Svanenmärkta

Alla hotell inom Scandinavian Resort Svanenmärkta

Hållbarhet & Miljö Sedan den 22 december är alla hotell inom Scandinavian Resort miljömärkta enligt Svanen. Hotellen inom Scandinavian Resort innefattar Sälens Högfjällshotell, Gammelgården Hotell & Restaurang i Sälen, Hotel Skansen och Riviera Strand i Båstad samt Torekov Hotell i Torekov.

11 januari 2017, uppdaterad: 11 januari 2017

- Det är för oss självklart att värna om miljö och framtidens resurser och därför har vi tagit steget att Svanenmärka alla våra hotell, säger Thommy Backner, VD Scandinavian Resort. I samband med sparande av miljön, avfall, el och vatten så är vi säkra på att vi på sikt kommer att kostnadseffektivisera. Det är i mångt och mycket en hygienfaktor att vara ett miljöcertifierat hotell när det gäller konferensförfrågningar och även den privata resenären blir mer och mer medveten även på fjällsemestern.

Scandinavian Resort är en sammanslutning av hotell med klassiskt genuin, skandinavisk känsla. Unika, gästvänliga platser där du får känna dig hemma och precis lagom bortskämd.

I Båstad ligger både Hotel Riviera Strand  och Hotel Skansen. På Hotel Skansen kan du njuta av förstklassig service och personligt utformade konferensupplevelser på ett av norra Europas främsta hotell för event och konferenser. Här är mötenas möjligheter oändliga.

Torekov Hotell ligger vid havet på idylliska Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Här finns naturens skatter utanför husknuten, likaså anläggningens sköna SPA-avdelning med bland annat uppvärmda japanska pooler utomhus och restaurangens smaker av närproducerat. På Torekov Hotell finns konferenslokaler för alla sorters möten. 

Förutom Hotel Skansen, Riviera Strand i Båstad och Torekov Hotell ingår även hotellen Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang i Scandinavian Resort, samt Topeja Event & Catering, Hamnplats 3, Pepes Bodega och Papas.

Läs mer om och boka din nästa konferens på något av hotellen på Konferensguiden.se.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.