Best Western Plus Park Airport Hotel nyöppnar - | Konferensvärlden
Best Western Plus Park Airport Hotel
Best Western Plus Park Airport Hotel nyöppnar i november.
Best Western Plus Park Airport Hotel
Mötesnytt > Best Western Plus Park Airport Hotel nyöppnar

Best Western Plus Park Airport Hotel nyöppnar

Hotell Best Western Plus Park Airport Hotel vid Stockholm Arlanda Airport nyöppnar den 1 november efter en totalrenovering som har pågått i snart 14 månader. Hotellets nya koncept är en kärleksförklaring till Stockholm – ett tema som återkommer i många detaljer genom hela hotellet, allt från bilderna på väggarna, namnen på mötesrummen och i restaurangens meny.

19 september 2016,

Hela hotellet genomgår en totalrenovering och ett nytt koncept för att möta gästerna växer fram under varumärket Best Western Plus. Konceptet är en kärleksförklaring till Stockholm – ett tema som återkommer i många detaljer genom hela hotellet, allt från bilderna på väggarna, namnen på mötesrummen och i restaurangens meny. Med sina 124 rum vänder sig hotellet till affärsgäster, konferensgrupper och privatgäster. Här finns restaurang, lounge och bar, mötesrum och ett Fitness Center/gym.

Nya ägare sedan 2013

Konceptet har vuxit fram under ett tätt samarbete mellan hotellchefen Birgitta Azizsson och inredningsarkitekt Malin Ångström. Familjen Azizsson tog över hotellet 2013 och arbetet med att förverkliga en vision till färdigt koncept initierades redan när de såg hotellet för första gången.

Birgitta Azizsson tillträder som hotellchef och har under senaste åren ansvarat för drift och försäljning på Best Western Arlanda Hotellby som även det ingår i familjens ägande.

- Hotellmarknaden vid Stockholm Arlanda Airport ökar stadigt och det i takt med att flygtrafiken ökar, lägg därtill de satsningar som görs inom Airport City samt närliggande logistikområden så ser vi fortsatt efterfrågan på hotellrum på Arlandamarknaden, säger Birgitta Azizsson, Hotellchef på Best Western Plus Park Airport Hotel.

- Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra gäster en ny och spännande produkt av hög kvalitet vid Arlanda. Vår ambition är att kunna erbjuda ett Best Western Plus på de viktigaste destinationerna i Skandinavien och Arlanda är definitivt en av dessa, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

Fakta Stockholm Arlanda Airport 

Under 2015 reste 23,2 miljoner resenärer till eller från Arlanda, varav 18,1 miljoner reste utrikes.
Passagerare: Totalt: 23,2 miljoner (Utrikes: 18,1 miljoner, Inrikes: 5,1 miljoner)
Flygbolag: 81 flygbolag flyger på Arlanda, Destinationer:Totalt: 181 destinationer
Övrigt:17 500 anställda på och omkring flygplatsen.
Stockholm Arlanda Airport ligger i Sigtuna kommun. (Källa Swedavia)

Boka din nästa konferens på Konferensguiden.se - enkelt att söka och boka rätt konferensanläggning till din nästa konferens samt kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.