Clarion Hotel® lanserar ny teknisk lösning för roligare möten - | Konferensvärlden
Save me button
Save me button
Clarion Hotels
Mötesnytt > Clarion Hotel® lanserar ny teknisk lösning för roligare möten

Clarion Hotel® lanserar ny teknisk lösning för roligare möten

Mötestrender Clarion Hotel är först ut med att lansera räddningen på för långa och intensiva möten i form av en mirakelknapp – Save me button. Med knappen får mötesbokaren en unik möjlighet att ta kontrollen över mötet och motivationen genom välbehövliga pauser och energitillskott.

7 september 2017,

I takt med att mötena blir allt fler och längre minskar både motivation och koncentration. För att hålla energin uppe är det viktigt med många korta pauser. Med Save me button erbjuder Clarion Hotel mötesbokarna en ny lösning för att liva upp möten, seminarier och konferenser med oväntade avbrott och energikickar, allt från en energirik smoothie eller godis till en ölprovning eller storslagen middag.

Ett knapptryck ingår, medan två och tre knapptryck är mer avancerade överraskningar som tar lite mer tid att förbereda och som mötesbokaren förbeställer. Knapparna aktiveras i hotellens mötes- och konferensrum där en hub finns installerad. Knappen kommunicerar via bluetooth och vid en knapptryckning skickas ett sms till hotellets personal som i sin tur förbereder ordern. Det finns tre nivåer på knapptryck och överraskningar. 

Save me button har lanserats på fyra Clarion Hotels i Stockholm under september och är ett samarbete mellan Clarion Hotel, kommunikationsbyrån Rodolfo och startup-företaget Flic. Knappen är speciellt utformad och programmerad med en mjukvaruutveckling som gör att funktioner och applikationer blir tillgängliga vid tryck på en fysisk knapp.  

De fyra hotell som är först ut är Clarion Hotel Sign, Clarion Hotel StockholmClarion Hotel Amaranten och Clarion Hotel Arlanda Airport. Läs mer om dessa på Konferensguiden.se och boka ditt möte med Save me button här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.