Digitala möten och event på 7A - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Digitala möten och event på 7A

Digitala möten och event på 7A

Mötestrender 7A satsar ytterligare på digitala möten och event. Rätt utrustning och noggranna förberedelser kan göra även digitala lösningar till en mötesupplevelse utöver det vanliga. På 7A finns stora möjligheter att producera allt från proffsiga studioevent till videokonferenser – för några enstaka upp till hundratals deltagare.

20 november 2020,

Digitala möten har blivit en naturlig del av vår vardag och öppnar med rätt förutsättningar upp för flexibla och effektiva möten. Tillgängligheten gör det dessutom enkelt att nå ut till en större publik och risken att behöva ställa in mötet minskar tack vare möjligheterna att medverka på distans.

Men det krävs både teknisk kompetens och rätt utrustning för att skapa en likvärdig upplevelse av ett fysiskt event som när ni ses i ett digitalt mötesrum.

Modern studio för inspelning och livestream

I 7A's studio mitt i citypulsen på Vasagatan finns alla förutsättningar för att livestreama virtuella event och producera inspelningar från idé till färdigt material. Studion är utrustad med sköna fåtöljer och en komplett tekniklösning som gör det möjligt att arrangera allt från professionella uppsättningar av panelsamtal, utbildningar, TV-studio, podcast, produktlanseringar, webinars och annat.

Det går även utmärkt att livestreama event från ett av våra mötesrum för att öka tillgängligheten för de deltagare som inte kan vara på plats.

Videokonferenser för säkra möten på distans

Konferens med internationella kollegor eller uppstartsmöte med en ny kund? Kalla till en videokonferens som utgår från ett av 7A's uppkopplade videokonferensrum och få hjälp med allt från mötesanteckningar, skärmdelning, mötesinspelning och snabbmeddelanden.

Podcaststudio i centrala Stockholm

Letar du efter en studio eller lokal för att spela in din podcast eller funderar du på hur man startar en podd? Allt börjar med en lysande idé och möjligtvis en likasinnad partner som kan hjälpa dig att förverkliga den. Nästa steg är att hyra en poddstudio där ni med hjälp av varsin mikrofon och en bekväm fåtölj kan skapa nytt fantastiskt innehåll som världen väntar på att få ta del av.

Ett stenkast från Stockholms Centralstation, en våning upp via den historiska Casinotrappan i Centralposthuset, hittar du 7A's nya podcaststudio som är utrustad med all teknik du behöver för göra din idé till en viral succé.

Läs mer om 7A's anläggningar och boka på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.