Erica Johansson blir Puls nya platschef i Göteborg - | Konferensvärlden
Erica Johansson
Mötesnytt > Erica Johansson blir Puls nya platschef i Göteborg

Erica Johansson blir Puls nya platschef i Göteborg

På nya platser Friidrottsprofilen Erica Johansson blir aktivitetsbolaget Puls nya platschef i Göteborg. Erica som är en välkänd TV och träningsprofil kommer att ansvara för hela västkusten med Göteborg som utgångspunkt.

5 april 2022,

"Erica kommer att bli ett fantastiskt tillskott till Puls och hela den verksamhet som vi bedriver längs med västkusten. Vi vill alltid vara en leverantör med lokal närvaro till våra samarbetspartners och där kommer Erica verkligen komma till sin rätt. Hennes engagemang och breda erfarenhet inom träningsevent, föreläsningar m.m. kommer komplettera Puls övriga utbud perfekt. Därför är jag mycket glad och förväntansfull över att Erica blir Puls representant här. Vi har länge letat efter någon som kan representera Puls i Göteborg och nu har vi äntligen hittat den vi söker", säger Puls Sverige AB's VD Christer Wagnås.

"Puls breda utbud, långa erfarenhet av aktiviteter, äventyr och upplevelser kommer att göra oss till en bra samarbetspartner för företag och mötesanläggningar. Vår förhoppning är att Puls Göteborg i förlängningen blir den naturliga samarbetspartnern i regionen", avslutar Christer Wagnås.

"Detta känns väldigt inspirerande och spännande. Jag brinner för roliga och utmanande aktiviteter och att folk ska ha roligt tillsammans. Att få göra detta tillsammans med Puls som har lång erfarenhet och goda kunskaper i ämnet känns fantastiskt. Jag ser fram emot att bli Puls ansvariga medarbetare på västkusten", säger Erica Johansson. 

Den nya etableringen innebär att Puls nu kommer att finnas med lokalkontor på 5 platser i landet, Göteborg, Stockholm, Tänndalen, Ramundberget och Åre.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.