Falkenberg Strandbad utsett till Sveriges bästa hotellspa - | Konferensvärlden
Falkenberg Strandbad - Eldrelax
Mötesnytt > Falkenberg Strandbad utsett till Sveriges bästa hotellspa

Falkenberg Strandbad utsett till Sveriges bästa hotellspa

Prisbelönta Falkenberg Strandbad har för andra året i rad blivit utsett till Sveriges bästa hotellspa enligt internationellt ansedda World Spa Awards. Falkenberg Strandbads spa The Retreat Club utsågs till vinnare i kategorin Sweden – Best Hotel Spa.

6 september 2016,

- Wow! Att få detta pris två år i rad visar verkligen att vi jobbar åt rätt håll och att vår satsning på ett annorlunda spa, med exklusiva sparitualer och behandlingar, ger utdelning. Det är det här som gör vårt arbete så fantastiskt roligt, när det blir uppmärksammat och uppskattat av både gäster och branschen. Nu ser vi fram emot nästa steg, att bygga ut spaavdelningen för att kunna erbjuda dessa upplevelser till fler av våra gäster i framtiden, säger Anders Nilsson, vd på Falkenberg Strandbad.

World Spa Awards

Det var på den årliga galan som hölls på Forte Village på Sardinien den 4 september som Falkenberg Strandbad tilldelades priset i hård konkurrens med erkända spaanläggningar runtom i Sverige. World Spa Awards är en gren inom branschorganisationen World Travel Awards som verkar för att erkänna, belöna och kreditera utmärkande aktörer inom alla sektorer av den globala spabranschen. Både yrkesverksamma inom spaindustrin och allmänheten deltar i röstningen och utmärkelsen är en av de mest prestigefyllda ett spahotell kan få.

Full fart framåt

Det går framåt för Falkenberg Strandbad nu, sedan ESS Group tog över hotellet 2011 har man nästan tredubblat omsättningen och 2015 blev hotellets bästa år någonsin.

- Jag tror att vi erbjuder en bra mix för våra gäster; dels har vi etablerat oss som ett mycket bra konferensalternativ, men även lockat privatpersoner som vill ha spa och lyx i vardagen. Vi investerar givetvis stort i fastigheten, men den största källan till vår framgång är våra fantastiska personal som genom sin passion och professionalism skapar gästupplevelser i världsklass, avslutar Anders Nilsson.

Tidigare priser i urval:

  • Best Luxury Resort Spa 2016, World Luxury Spa Awards
  • Best Spa Resort of the Year 2015, Luxury Hotel Awards
  • Luxury Spa Hotel of the Year 2015, Luxury Hotel Awards
  • Best Hotel Spa 2015, World Spa Awards

Läs mer om Falkenberg Strandbad och få kostnadsfri bokningshjälp med din konferens eller kickoff på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.