Följa eller leda? - | Konferensvärlden
Meeting Live
Meeting Live
Foto: Vicki Maddison
Meeting Live
Foto: Vicki Maddison
Meeting Live
Foto: Vicki Maddison
Mötesnytt > Följa eller leda?

Följa eller leda?

Event Människor möts och i samband med det händer saker. Trots en allt mer teknikorienterad omvärld och ett yrkesliv i digital förändring så står det mänskliga mötet fortfarande starkt.

1 april 2019, uppdaterad: 1 april 2019

Människor möts fortfarande på olika sätt trots att den snabba tekniska och digitala utvecklingen erbjuder substitut till fysiska möten. Fysiska möten sker naturligtvis av olika orsaker, en av dem kan vara att det är enklare att ses öga-för-öga när stora beslut ska fattas, ett annat kanske för att fysiska möten underlättar kreativiteten och ger idéer och uppslag, eller kanske det helt enkelt är relationsbyggande och ger värdefulla kontakter för framtiden.

Ett skäl till fysiska möten är även att det underlättar insamlande av information, även om många säkert skulle påstå att det kan man göra genom nätet. När det gäller konferensköpare som vill bilda sig en uppfattning om vilka konferensanläggningar som finns och som motsvarar deras behov, så kan det vara svårt att överblicka alla alternativ och känna sig säker på att bilder visar verkligheten. Mässor har då bland annat varit ett bra alternativ för köparen att träffa säljare och införskaffa kunskap.

Det finns många aktörer i branschen som skapar olika typer av event och mötesplatser för säljare och konferensköpare och under många år har tvådagarsmässor varit kutym. Under de senaste fem åren så har vi på Compro Möten & Event istället valt att fokusera på kortare event, på smarta tider där besökaren hinner med att komma och slutligen med intressanta personligheter som gäster. Det har mötts med ett enormt gensvar och vi ämnar fortsätta ett tag till på den inslagna vägen, men vi sneglar på kontinenten där man i länder som Frankrike, Tyskland och Danmark bland annat, under många herrans år har valt att fokusera stora delar av möteseventen på det personliga mötet genom förbokade affärsmöten. Nu har vi tagit steget till att skapa en mötesplats för säljare och köpare med förbokade affärsmöten där vikten läggs vid egna val och hög professionalism. 

Minns ni uttrycket som någon en gång myntade ”Vi följer inte utvecklingen, vi leder den”? Det är viktigt att följa med i utvecklingen, men än viktigare kan det ibland vara att våga leda den.

Det nya event som vi nu skapat, i Stockholm, Göteborg och Malmö, är vårt sätt att bidra till bättre möten, till bättre mässor och till fler idéer och nätverk.  Här ges slutkunden möjlighet att själv välja vem man vill träffa för affärssamtal genom förbokade möten.

Säg hej till Meeting Live – ett event som ger en helt annan upplevelse med förbokade affärsmöten, på riktigt!

Se kommande datum för Meeting Live här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.