Friends Arena utvecklar sitt konferenskoncept genom att inleda samarbete med idrottsstjärnor - | Konferensvärlden
Friends Arena
Therese Alshammar, Hasse Backe och Renata Chlumska är några av idrottsprofilerna som nu kan bokas.
Friends Arena
Motorlogen är en av de tematiserade konferenslogerna på Friends Arena.
Friends Arena
Fotbollslogen är en av de tematiserade konferenslogerna på Friends Arena.
Mötesnytt > Friends Arena utvecklar sitt konferenskoncept genom att inleda samarbete med idrottsstjärnor

Friends Arena utvecklar sitt konferenskoncept genom att inleda samarbete med idrottsstjärnor

Mötestrender För ett år sedan lanserade Friends Arena ett helt nytt konferenskoncept ”en annorlunda konferens” med målsättning att bli Sveriges mest händelserika arena för möten och konferenser. Friends Arena erbjuder mötes- och eventlokaler i en konstant föränderlig miljö vilket gör Friends Arena till en helt unik mötesplats. Nu utvecklas konferenskonceptet ytterligare genom möjligheten att på ett enkelt sätt boka en inspirerande idrottsprofil.

19 april 2017, uppdaterad: 19 april 2017

Friends Arena utvecklar nu sitt konferenskoncept ytterligare genom möjligheten att på ett enkelt sätt boka en inspirerande idrottsprofil som föreläsare, moderator eller för att arrangera en aktivitet tillsammans med gruppen. På listan finns namn som Therese Alshammar, Renata Chlumska, Kajsa Bergkvist, Hasse Backe och Håkan Mild. Erbjudandet har möjliggjorts genom ett samarbete med affärsnätverket 100/oktan, somn är det ledande affärsnätverket för idrott- och näringsliv. 

– Friends Arena är de stora ögonblickens arena, en plats med associationer till sportens värld. ”Att bygga laget”, ”sätta upp mål”, ”gå på offensiven” är termer som är viktiga inom sporten men lika viktiga inom affärslivet för att skapa framgångsrika team och företag. Därför utvecklar vi nu vårt erbjudande med inspirerande och insiktsfulla idrottsstjärnor, säger Victoria Huusko Manager Conference & Event på Friends Arena.

Inom ramen för ”en annorlunda konferens” erbjuds standardiserade möteslokaler och aktiviteter men också skräddarsydda upplevelser utifrån önskemål. Arenan erbjuder också tematiserade konferensloger som i sin inredning speglar några av de stora evenemang som förknippas med Friends Arena, bland annat fotboll, musik, motorsport och hästsport.

Om Friends Arena

Friends Arena är Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna arenor. Med fri sikt från alla platser, den senaste kommunikationstekniken, öppningsbart tak och en kringservice utöver det vanliga, får alla gäster en helt ny möjlighet att uppleva de stora ögonblicken. Publikkapaciteten är 75 000 vid konserter eller 50 000 sittande. Friends Arena är, med stöd av Swedbank, namngiven efter antimobbningsorganisationen Friends, med syftet att ge organisationen ökade möjligheter att nå ut med sitt arbete till barn och unga i skolor och idrottsföreningar.

Läs mer om Friends Arena och dess konferensmöjligheter på Konferensguiden.se Här får du även kostndsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.